nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ahoj.Chcem si zahrat psx hru na mojom psp tak som si nakopiroval Popsloader do psp ale ked zapinam psp tak drzim tlacitko r ale nechce mi spustit recovery menu.Nevie nahodou niekdo ze cim to moze byt?Dakujem za kazdu radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Já do recovery menu lezu jedině přes SELECT a RECOVERY MENU......... 1)Rychlé 2)Nemusím nic držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ja ked stalcim select tak tam mam moznosti CPU CLOCK XMB 333/166 CPU CLOCK GAME 333/166 USB DEVICE UMD/Disc UMD ISO MODE M33 drive ISO VIDEO MOUNT NONE RESET DEVICE EXIT Ale recovery menu tam nemam.Mam inak FW 5.00 M33-3 Edit: Uz mi to ide.Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deamon125 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Hele ale pleteš si RECOVERY MENU a menu výběru tý verze popsloaderu na tu danou PSX hru..... CPU CLOCK GAME 333/166 USB DEVICE UMD/Disc UMD ISO MODE M33 drive ISO VIDEO MOUNT NONE -------------- To je právě to RECOVERY MENU RESET DEVICE EXIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Aha.No myslel som ten vyber popsloaderu.Lebo niekde som cital ze si to mam povolit v recovery menu.Dikes. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nodobre
Ahoj.Chcem si zahrat psx hru na mojom psp tak som si nakopiroval Popsloader do psp ale ked zapinam psp tak drzim tlacitko r ale nechce mi spustit recovery menu.Nevie nahodou niekdo ze cim to moze byt?Dakujem za kazdu radu :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.