Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Nový assasin má ochranu wave 9 chci se zeptat jakej bych měl mít flash atd... popřípadně jak snížit wave této hry :) důkaz místo slibů :) http://warimagehost.net/images/515_ACB.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 nikdo nema ani tucha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Podle mě budou už nějaké informace na zahraničních fórech, ale fakt nevím na jakých :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 docela me to videsilo:D cod 7 wave 7 a najednou bum 9?:D da se nejakym program wave snizit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jo je na to program 360WavesPatcher ale není to 100% řešení tedkom, pač tam je ještě nějaká ochrana k tomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 a kdyz mam asi mesic starej flash na arcade xbox 360 da mi to tu 9ku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Asi zatím takhle: Pokud Wave 9 znamená, že je u toho i AP2.5, tak máš problém (patrně) pouze tehdy, pokud máš lite-on mechaniku a nejnovější Dashboard. Pak ti to nepůjde + ti to (asi) flagne Xko. Pokud ale máš cokoli jiného... tak těžko říct. :) Pokud vím, tak s poslední verze LT nebyl žádný wave problémem, takže asi nejlepší to bude zkusit. Aspoň pak můžeš napsat postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 nepripoujuj se na xlive a mam xbox 360 arcade s lito on mechanikou a flashem LT v 1.1 vse doted sem rozjel vcetne COD7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 gerappa: tys toho assassina rozjel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nn :D a kdojo?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jn shit ten microsoft.. delals update dashe? jestli jo, kterou verzi? vis co, zatim nemam odvahu tak cekuju co a jak to komu udelalo, nerad bych se dockal, ze by mi pak neco nejelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 presne tak ja mam ten co mi tam dal flasher tak zatim taky vyckavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nn :D a kdojo?:D Já jo :-P Ale hra se už řeší, je tam přesně popsáno, proč nejede. http://console-forum.net/tema/106730-assassin-s-creed-brotherhood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jj ja vim nejak sem to napsal sem ve stejnou chvili co to bylo tam... ty mas urcite hamachi 1.5 co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nemám. Ale v tom odkazovaném tématu jsem to psal, proč mi jde hra spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ou a nemohl bys pro amatera napsat postup (nebo spis postup a co v xku mas ?) cetl sem ten prispevek ale nedavam to v hlave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hlavně potřebuješ JTAG konzoli. Pokud ji nemáš, tak prozatím smůla (s výjimkou těch dvou mechanik). A popravdě, kdybys JTG měl, tak bys to věděl. Co je JTAG, které konzole tak jdou upravit se dočteš na fóru také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to vim :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 takze nedalo mi to, a na slovenskem foru jsem cetl ze majitele mechanik samsung a hitachi to pry rozchodi - jeden slovak ukazoval screeny ze mu to hraje... updatnul jsem na dash z ac:b tak jak rikal, ze to pojede aaaaaaaaaa nejede :D fable 3 a ostatni mi jede, assassin nikoliv, takze zkousejte, patchujte dohadujte se, ale mrkvac tu ochranu udelal svedomite a nic krome noveho FW vam stejne nepomuze... nelamejte hlavu, vzdyt je tolik uzasnych her, i starsich, par tydnu to jeste vydrzite, no ni? ja stejne cekam hlavne na pc verzi kvuli CZ, tak me to nak nerozhodilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Já mám Samsunga, DB 9199, FW 1.6 a taky mi to nejede. U mechanik hitachi to ale funguje. Jakou máš mechaniku ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 DB 9199 Kdepak bude asi tak problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Kdepak bude asi tak problém... To si nemyslím, DB můžu normálně updatovat, ale bojím se toho. Proto potřebuju vědět, jestli někdo se Samsungem to updatnul a šlape mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 To nic nemění na tom, že s 9199 hru nespustíš na ničem (no, kromě JTAGu). Samsung je loterie, budeš to muset prostě zkusit. [******] unless u have a hitatchi drive or a sammy, but sammys seem to be hit and miss, works for some and not for others Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 No právě, bezhlavě updatovat nechci. Potřebuju někoho, kdo má Samsunga, zkusil to a jelo mu to. A nebo ať napíčí, kteří Samsunga mají a přesto jim to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 A k čemu ti to přesně bude? To, že jim hra pojede, neznamená, že pojede tobě a naopak. V tém případě si to prostě musíš vyzkoušet sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.