L/--Z/--R0 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak se koukám po nějaké době na ceny Xka, brouzdám, brouzdám, až mi vypadlo tohle: http://levny-obchod.net/index.php?main_page=index&cPath=151_154 Asi netřeba dodávat, že ceny jsou výborné. :) Každopádně pokud to chcete někdo prubnout/máte už zkušenosti/případně bydlíte ve Vršovicích, tak dejte vědět. Třeba je ten pán opravdu takový dobrák. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak to by mě fakt zajímalo jak to tam maj:-D Jestli je to kec nebo to fakt prodava za taakový ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak podle všeho berou jenom platby předem. Ergo, podvod, nebrat, udat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 maju zle nastaveny prepocet pokial si hore date na euro tak zo 4575Kč mi spravilo €3,573.53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.