Vojtushak97 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ahoj, Večer mi můj pc ještě v pohodě šel, ráno ještě taky ale k večeru běží jenom větrák atd - vše kromě zobrazení obrazovky. Moc díky za odpovědi.:bash: Jo ještě když to zapnu tak se to rozjede potom vypne a začnou hrát takový zvuky.TůtTůt tůůůt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Možná přestal fungovat chladič na procesoru, možná odešla grafika, možná odešla deska, možná odešly ramky. Chtělo by to napsat aspon pribliznou sestavu, ale hlavne presny typ zakladni desky, dal swf. vybavení a popsat to "tůůůůt tůůůt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to mí dělá když přetaktuju o hodně pc. Zkus na základovce vyndat a zandat baterku. (pokud ji tam máš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 pokud mas manual k zakladni desce, popr. si zjisti co mas za typ desky a pak stahni ze stranek vyrobce.. tak to tuu tuu urcute nejakou chybu... ;) co s tim je.. napr. spatna ram nebo ze nemzue najit VGA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 No tak abych řekl po pravdě tak o tom počítač nwm vůbec nic nebot můj původní (ten dobrej), po dlouhé době přestal fungovat poté co jsem ho vysál (velice opatrně, ale ten se taky vůbec nespustil) - ani větrák (takhle dopadli již asi tři pc) jinak tenhle původní je nějakej asi trošku old vyřazenej ze školy (přes tátu). Nestihl jsem se na něj podívat ani přes Počítač-vlastnosti, máme ho asi od čtvrtka. Díky za pomoc a odpověď! Jo ještě počítač když zapnu tak normálně všechno rozjede ale vůbec nenaskočí obrazovka (ta je v pořádku) potom podřím tlačítko zapnutí a vypnutí a potom co se vypne začnou ty zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 zkus vyndat tu baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 S tou baterkou to mám možnost zkusit až v neděli ale díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hele myslíte tu stříbrnou kulatou baterku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jo to je ona. stačí ji vyndat tak na 10sekund a zase zandat a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Fakt díky za radu s tou baterkou ale i to bohužel nepomohlo zavolali jsme na to nějakýho chlapa co se v tom vyzná hned nám řekl, že je to nějaká HW chyba nejdříve jsme si mysleli, že to může být monitorem protože na tom konektoru má asi o dva ty mini snímače (drátky - nwm jak to mám nazvat) ale kvůli tomu to taky nebylo tak jsem mu dal ještě nějakou grafiku co jsem našel (Geforce tornado) :-D ale grafárnou to taky nebylo ale říkal, že to možná bude něco horšího (základní deska a k tomu nám řekl že ho můžeme hodit do první kontejneru) tak ale stále se neozval tak nwm :-( Stále věřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vojtushak97
Ahoj,
Večer mi můj pc ještě v pohodě šel, ráno ještě taky ale k večeru běží jenom větrák atd - vše kromě zobrazení obrazovky.
Moc díky za odpovědi.:bash:
Jo ještě když to zapnu tak se to rozjede potom vypne a začnou hrát takový zvuky.TůtTůt tůůůt :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.