Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC večer běžel a další den odpoledne ne co s tím?

Vojtushak97

Otázka

Ahoj,

Večer mi můj pc ještě v pohodě šel, ráno ještě taky ale k večeru běží jenom větrák atd - vše kromě zobrazení obrazovky.

Moc díky za odpovědi.:bash:

Jo ještě když to zapnu tak se to rozjede potom vypne a začnou hrát takový zvuky.TůtTůt tůůůt :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak abych řekl po pravdě tak o tom počítač nwm vůbec nic nebot můj původní (ten dobrej), po dlouhé době přestal fungovat poté co jsem ho vysál (velice opatrně, ale ten se taky vůbec nespustil) - ani větrák (takhle dopadli již asi tři pc) jinak tenhle původní je nějakej asi trošku old vyřazenej ze školy (přes tátu). Nestihl jsem se na něj podívat ani přes Počítač-vlastnosti, máme ho asi od čtvrtka.

Díky za pomoc a odpověď!

Jo ještě počítač když zapnu tak normálně všechno rozjede ale vůbec nenaskočí obrazovka (ta je v pořádku) potom podřím tlačítko zapnutí a vypnutí a potom co se vypne začnou ty zvuky.

Odkaz ke komentáři

• 0

Fakt díky za radu s tou baterkou ale i to bohužel nepomohlo zavolali jsme na to nějakýho chlapa co se v tom vyzná hned nám řekl, že je to nějaká HW chyba nejdříve jsme si mysleli, že to může být monitorem protože na tom konektoru má asi o dva ty mini snímače (drátky - nwm jak to mám nazvat) ale kvůli tomu to taky nebylo tak jsem mu dal ještě nějakou grafiku co jsem našel (Geforce tornado) :-D ale grafárnou to taky nebylo ale říkal, že to možná bude něco horšího (základní deska a k tomu nám řekl že ho můžeme hodit do první kontejneru) tak ale stále se neozval tak nwm :-( Stále věřím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu