Pit-Bull Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 cs jakou by ste mi doporučili hru z velkým rozlišením až 1900x... a třeba bez myši a může to být i MMORPG nebo nějakej netradiční žánr prostě cokoliv zábavného xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 aion (vím že to opakuju skoro všude ale je to boží hra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to je to jak tam muzes litat a tak?? to ma skoro 10GB!! :DDD lol to nemuzu stahnout za prvy by to jelo asi 5 hodin xD EDIT: a jakej rozdil je mezi AION a Aion: Assault on Balaurea?? co je lepsi a jaky sou roky vydani THX! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 1. Tak si tu hru kup 2. 5 hodin je docela málo 3. Můžeš mi vysvětlit co to je nooteboak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a kolik ta hra má přesně?? jinak ten nooteboak je asi tejden starej ale není to žádný extra dělo xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 mám si koupit AION nebo Aion: Assault on Balaurea?? stahovat to asi nebudu :( když mě nikdo neřekne kolik to má :) PS: ty to hraješ taky?? a je to good?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ptal jsem se na význam slova nooteboak Asi ti to fakt nepálí když napíšeš takovou blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 hele to je jedno nechápu tě mě to tolik nepálí jako tobě xD takže si mám koupit AION nebo Aion: Assault on Balaurea?? co je lepší a v čem popřípadě odkaz díky!!!!! :D thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Většina her podporuje fullhd rozlišení. Kolik GB má jaká hra si snad dokážeš najít sám... pokuď ne, tak by jsi ji nedokazal ani stahnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A AION je hra a to Aion: Assault on Balaurea je datadisk nebo jak to mám chápat?? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ano Aion: Assault on Balaurea je rozšíření - datadisk. Pokud si rozumíš s googlem najdeš to max. do jedné minuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 hele AION:Assalut on Baluera máš v jednom patchi (ten má 3gb) ale stojí to za to hlavně když hraješ na www.infiniteaion.com (nejfunkčnější server) EDIT: pod pojmem nejfunkčnější si představ že de nejvíc questů,instancí,dou tam PETI a nepadá to kdybys to měl tak ja hraju na eu serveru (Lumiel) za asmodiany nick: Darpiece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 no nwm rád bych si pořídil nějaký dobrý MMORPG ale nwm jestli je AION dost dobrý :) a existuje teda jen jeden datadisk?? a dá se koupit hra i z tím datadiskem rovnou ne? pls link kde to stojí do litra jestli se to teda dá sehnat do litra xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 http://www.alza.cz/pc-aion-d133944.htm?kampan=zbozi.cz Jen základní verze... Jo a vysvětlíš už co je to ten nooteboak? :) Je to notebook... PlayerPS: thx za používání mozku a očí :) Á tak asi už vim odkud vítr vane - je deset hodin a náš Pit-Bullík už musel jít spát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Proč tě zajímá jakej to je nooteboak a chci sehnat hru i z datadiskem v jednom uplnej komplet co jde xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ono ho nezajima jakej je ten nooteboak, ale co to znamena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pro Pit-Bulla -> Notebook není na hry, to si zapamatuj. A když už, tak to bude vážit jako *****, cena min. 60 tisíc, o výdrži baterky nemluvě. Podle mě si ten Aion na tom tvým "nooteboaku" moc nezahraješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Jako je Hermelín - Král sýrů, tak Pit-Bull je král debilů. Tomu neraďte ani nic neříkejte, ztráta času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pro Pit-Bulla -> Notebook není na hry, to si zapamatuj. A když už, tak to bude vážit jako *****, cena min. 60 tisíc, o výdrži baterky nemluvě. To bych ani neřek že si Aion nezahraje, já mám taky noťas (20. tis. cca 2,5 kg) a Aion jsem si v pohodě zahrál, jasně není na Crysis a AC 2 na plný detaily, ale Aion se dá na leckterým noťasu zahrát bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Dobře, omlouvám se, s touto hrou nemám zkušenosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Na ty komentáře z urážkama už ani nereaguju takže si tu klidně plácejte nesmysli.... jinak těm co pochopili tohle téma děkuji za normální odpovědi (ale že jich moc nebylo xD) PS: ten AION si můžu zahrát jak na PC za na NB takže to v pohodě rozchodím to znamená že dotazy na téma jakej máš noteboak si už můžete odpustit ....... ... teďka odpovídejte na téma je AION dost dobrým MMORPG a zabavý na dlouho? (popřípadě vyplatí se za to ty peníze vyhazovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Sakra je to notebook! AION co jsem slyšel tak je to dobrý hlavně ten engine, třeba si dlouho u vody, tak ta postavička se začne šklebit, myslim že se tam daj dělat i žabky s kamenama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Na ty komentáře z urážkama už ani nereaguju takže si tu klidně plácejte nesmysli....jinak těm co pochopili tohle téma děkuji za normální odpovědi (ale že jich moc nebylo xD) PS: ten AION si můžu zahrát jak na PC za na NB takže to v pohodě rozchodím to znamená že dotazy na téma jakej máš noteboak si už můžete odpustit ....... ... teďka odpovídejte na téma je AION dost dobrým MMORPG a zabavý na dlouho? (popřípadě vyplatí se za to ty peníze vyhazovat) Mno tak tyhodit za něj nemusíš ani korunu že jo (pokud máš problém s limitem toho stahování tak to udělej přes torrent, jsou i rychlý. Stahuj po kouskách). Já osobně jsem to hrál měsíc, pak mě to přestalo bavit (za sebe můžu říct, že nejdýl jsem hrál WoW - v kuse rok a pak jsem se k tomu vracel). Nicméně může tě chytnout, jestli ti sednou super uhlazený japonský postavičky. Celkově je to fajn MMOčko, ale to lítání je dost omezený... BTW: Jo to je fakt, třeba když jseš na dešti tak vytáhne takej obří list jak deštník :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 lool to musí bejt luxus takže poslední otázky xD 1) rok vydání 2) dělal jsem si test na Can You Run It? xD a počítáč stíha na 100% a notebook asi na 90% xD 3) kolik existuje datadisků a zda se vyplácí si nějakej koupit 4) Nejdůležitější!! hoďte mi sem pls link na SAMOTNOU hru AION z nějaký kvalitní ale i celkem levný stránky díkec :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 1. Je to Korejská hra takže Korea - November 25, 2008 Evropa - September 25, 2009 2. Nechápu kde je ta otázka... 3. Je jen jeden hledej kdyžtak na Steamu, a on to není přímo datáč 4. http://gametime.cz/kategorie/aion-online, pokud ju chceš mermomocí kupovat (popřípadě bych volil STEAM) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts