Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nooteboak games....

Pit-Bull

Recommended Posts

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hele AION:Assalut on Baluera máš v jednom patchi (ten má 3gb) ale stojí to za to hlavně když hraješ na www.infiniteaion.com (nejfunkčnější server)

EDIT: pod pojmem nejfunkčnější si představ že de nejvíc questů,instancí,dou tam PETI a nepadá to

kdybys to měl tak ja hraju na eu serveru (Lumiel) za asmodiany nick: Darpiece

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.alza.cz/pc-aion-d133944.htm?kampan=zbozi.cz

Jen základní verze...

Jo a vysvětlíš už co je to ten nooteboak? :)

Je to notebook...

PlayerPS: thx za používání mozku a očí :)

Á tak asi už vim odkud vítr vane - je deset hodin a náš Pit-Bullík už musel jít spát :D

Odkaz ke komentáři

Pro Pit-Bulla -> Notebook není na hry, to si zapamatuj. A když už, tak to bude vážit jako *****, cena min. 60 tisíc, o výdrži baterky nemluvě.

To bych ani neřek že si Aion nezahraje, já mám taky noťas (20. tis. cca 2,5 kg) a Aion jsem si v pohodě zahrál, jasně není na Crysis a AC 2 na plný detaily, ale Aion se dá na leckterým noťasu zahrát bez problémů...

Odkaz ke komentáři

Na ty komentáře z urážkama už ani nereaguju takže si tu klidně plácejte nesmysli....

jinak těm co pochopili tohle téma děkuji za normální odpovědi (ale že jich moc nebylo xD)

PS: ten AION si můžu zahrát jak na PC za na NB takže to v pohodě rozchodím to znamená že dotazy na téma jakej máš noteboak si už můžete odpustit .......

... teďka odpovídejte na téma je AION dost dobrým MMORPG a zabavý na dlouho? (popřípadě vyplatí se za to ty peníze vyhazovat)

Odkaz ke komentáři

Na ty komentáře z urážkama už ani nereaguju takže si tu klidně plácejte nesmysli....

jinak těm co pochopili tohle téma děkuji za normální odpovědi (ale že jich moc nebylo xD)

PS: ten AION si můžu zahrát jak na PC za na NB takže to v pohodě rozchodím to znamená že dotazy na téma jakej máš noteboak si už můžete odpustit .......

... teďka odpovídejte na téma je AION dost dobrým MMORPG a zabavý na dlouho? (popřípadě vyplatí se za to ty peníze vyhazovat)

Mno tak tyhodit za něj nemusíš ani korunu že jo (pokud máš problém s limitem toho stahování tak to udělej přes torrent, jsou i rychlý. Stahuj po kouskách). Já osobně jsem to hrál měsíc, pak mě to přestalo bavit (za sebe můžu říct, že nejdýl jsem hrál WoW - v kuse rok a pak jsem se k tomu vracel). Nicméně může tě chytnout, jestli ti sednou super uhlazený japonský postavičky. Celkově je to fajn MMOčko, ale to lítání je dost omezený...

BTW: Jo to je fakt, třeba když jseš na dešti tak vytáhne takej obří list jak deštník :D

Odkaz ke komentáři

lool to musí bejt luxus takže poslední otázky xD

1) rok vydání

2) dělal jsem si test na Can You Run It? xD a počítáč stíha na 100% a notebook asi na 90% xD

3) kolik existuje datadisků a zda se vyplácí si nějakej koupit

4) Nejdůležitější!! hoďte mi sem pls link na SAMOTNOU hru AION z nějaký kvalitní ale i celkem levný stránky díkec :)

Odkaz ke komentáři

1. Je to Korejská hra takže

Korea - November 25, 2008

Evropa - September 25, 2009

2. Nechápu kde je ta otázka...

3. Je jen jeden hledej kdyžtak na Steamu, a on to není přímo datáč

4. http://gametime.cz/kategorie/aion-online, pokud ju chceš mermomocí kupovat (popřípadě bych volil STEAM)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu