kolci Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Malo by to fungovat tak ze kinect vás po prvom použití identifikuje a priradí k vášmu avatarovi a pri ďalších vstupoch automaticky rozozná podľa tváre. Ale ja sa musim vzdy sam prihlasit, aj ked vstupim do hry tak mi to neprideli moj profil. Vie ako to nastvait? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cSI Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Mno ja hnedka , jak sem zapl xko uplne po prve tak me to nabidlo vytvorit profil a zalozit ucet na live a potom si v Kinect ID udelas takovy test kde chodis na oznaceny pole a ono ti to skenuje oblicej tedka sem to zkusil a funguje to na 100% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolci Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mno ja hnedka , jak sem zapl xko uplne po prve tak me to nabidlo vytvorit profil a zalozit ucet na live a potom si v Kinect ID udelas takovy test kde chodis na oznaceny pole a ono ti to skenuje oblicej tedka sem to zkusil a funguje to na 100% :) A kde najdem kinect ID? Nemozem to nikde najst, nebude to tym ze mam beta dash? edit: Tu pisu http://forums.xbox.com/34952911/ShowPost.aspx Kinect ID vyžaduje Xbox Live ID, ak používate offline gamertag, nemožno použiť Kinect ID - to je 100% pravda, na live sa nechem pripajat - aby som nedostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 muzu pouzivat kinect bez live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cSI Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 A kde najdem kinect ID? Nemozem to nikde najst, nebude to tym ze mam beta dash?edit: Tu pisu http://forums.xbox.com/34952911/ShowPost.aspx Kinect ID vyžaduje Xbox Live ID, ak používate offline gamertag, nemožno použiť Kinect ID - to je 100% pravda, na live sa nechem pripajat - aby som nedostal ban. Najdes ho v hlavnim menu kdyz zamavas tak se ti to prepne a tam das sipku z5 jakoby a tam ma profil atd , ale je pravda ze ja sem pripojen na live takze mozna proto me to jde :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JouiBart Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jestli tam nemáš kinect ID, tak máš starší Dash a nepůjde ti to dokud ho neaktualizuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolci
Malo by to fungovat tak ze kinect vás po prvom použití identifikuje a priradí k vášmu avatarovi a pri ďalších vstupoch automaticky rozozná podľa tváre.
Ale ja sa musim vzdy sam prihlasit, aj ked vstupim do hry tak mi to neprideli moj profil.
Vie ako to nastvait?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.