rockyzz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 Ahoj takže, založil jsem toto téma abych spojil všechny xbox hráče co mají BO a hrajou online (Xlive) tady na CF... Jde vlastně jen o to aby jsme se všichni spojily a zahráli nějakou vážně dobrou hru... Takže pokud máte BO tak jsem napište a do odpovědi napište tohle: Gamertag (pište jen GT): Headset: ano/ne Skill/Jak jste ve hře dobří:.... málo/středně/skilled/expert (možná se ptáte proč se na to ptám je to proto že některý hráč muže být hodně dobrý a hrát z nějakou "lamou" to není zrovna zábava pro něj..) To je vše, takže pište a doufám že co nejdřív zapaříme :D Seznam hráčů: GT: xX forEV3R Xx Headset: Ano (2x) skilled --- EXPERT --- GT: david7099 headset: Ano expert /// GT: Sargeantik Headset: Ne skilled až expert ---SKILLED--- GT: Pally Cz Headset: Ano skilled /// GT: James XR Headset: Ano skilled /// GT: BraveDruid21 Headset: Ano skilled /// GT: killborn8 Headset: Ne skilled /// GT: tokmaister Headset: Ne skilled /// GT: Wolf CZ Headset: Ano skilled /// GT: mayk0012 Headset: Ano skilled /// GT: WeZzy Cz Headset: Ano skilled /// GT: FaultyGnatCZE Headset: Ano skilled /// GT: Drsnak4CZ Headset: Ano skilled /// GT: Lancerlovercz Headset: Ano skilled /// GT: x PhOeNiiXxCz Headset: Ano skilled /// GT: Peeesa Headset: Ano skilled /// GT: Milan III Krtek Headset: Ano středně až skilled ---STŘEDNĚ--- GT: Soderano Headset: Ne středně /// GT: Deminek Headset: Ano středně /// GT: xXsTaNaXx Headset: Ano středně /// GT: TOTYPSYT0 (na konci je nula) Headset: Ano středně /// GT: fO0rm3l4k Headset: Ano středně /// GT: PeppaPraseCZE Headset: Ano středně /// GT: Snickersru Headset: Ne středně /// GT: GreatBallsSiCK Headset: Ano strědně /// GT: SK8TAC1K Headset: Ano středně /// GT: Brhlos Headset: Ano středně /// GT: SlinkyFan4 Headset: Ano středně /// GT: Rubosu Headset: Ano středně /// GT: fiiss Headset: Ano středně /// GT: PHANUELCZ Headset: Ano středně /// GT: sustala Headset: Ano středně /// GT: DeliPrime Headset: Ano středně /// GT: paziTka Headset: Ano středně /// GT: FunkeIngwer Headset: Ano středně /// GT: STroNgEnERGy Headset: Ano středně /// GT: r0dneyCZ (druhý znak je nula) Headset: Ano málo až středně /// GT: Comfyartist8 Headset: Ano málo až středně ---MÁLO--- GT: Mekous Headset: Ano málo \\\\\\\\\\\\\\\\\ GT: kooochycz Headset: Ano - rovněž v tomto topicu mužete diskutovat o této hře, domluvovat kdy a co, přidávat odkazy na různé machinimy, montage a tak podobně :) Machinimy: How To Annoy People (series) Season 1. Pilot (1.) - What´s Call of Duty? (2.) - Now that´s just unfortunate. (3.) - He´s on your team! (4.) - Hardcore Mode and Me. (5.) - I made a friend. (6.) - Plant the bomb! (7.) - Talk to the sink! (8.) - Three ducks and a smilling sun! (9.) - Double Rainbow! (10.) - Your quad tomahawk was set-up! (11.) - Sir you need to calm down! (12.) - You spelled hazard wrong. (13.) - Season 2. How to Climb Ladders (1.) - First Annoying Strike (2.) - Unfriendly Community (3.) - Its a Dance off! (4.) - High Five (5.) - Night Light (6.) - Dishonorable Discharge (7.) - Citovat
Soderano Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 GT:Soderano Headset:ne středně Citovat
Wolf.cz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 GT:Wolf CZ Headset:ano dobrý Citovat
mayk001 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 GT:mayk0012 Headset:kinect kdyz se rozehraju tak dobry Citovat
david7090 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 GT:x SPiRiiTCz headset:mam hodne dobry (15th prestige) Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 Nepište hodně dobrý nebo dobrý .... Pište jak jsem to tam napsal takže: málo/středně/hodně/expert upraveno na málo/středně/skilled/expert Citovat
D@v!d Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 GT: Deminek headset: mám skill: středně Citovat
totypsyto Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 GT: TOTYPSYT0 (na konci je nula) headset: ano skill: středně (hrál sem klanbázi 1,2 a do BO se dostávám) EDIT: bysme skoro mohli udělat klan ne? : D Citovat
rodney2000 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 GT: r0dneyCZ (druhy znak je nula) headset: ano skill: malo az stredne , nedokazu posoudit Citovat
Jag Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 GT: Jag Boss 89 Headset: Ano Skill: Kill ratio mam kladne :-) Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 GT: Jag Boss 89Headset: Ano Skill: Kill ratio mam kladne :-) Sakra málo/středně/skilled/expert Tak mi napiš co z toho a nic jinýho ! Citovat
R3FL3X1468625058 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 GT: WeZzy Cz Headset: Ano středně skilled Citovat
Yamata Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 GT: Lancerlovercz Headset: Ano skilled PS: originálku si kupuju až na vánoce takze zatim hraju jen singl ale zatim si me muzete pridat do friends ;) Citovat
pally Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 GT: Pally Cz headset: Ano Skilled ....nemam odehraný ani lvl na xku ale pařil jsem to na ps3 a rasil sem to tam :)) Citovat
honza.kora Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Gt: Comfyartist8 hendset: Ano skilled : MÁlo aŽ stŘednĚ Citovat
LoCo99 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 hele můžu se zeptat čemu řikáte expert ? :D jestli třeba tohle nebo tohle ... nebo čemu řikáte expert ps : to neni žádný chlubení se , vždyt je to skore celkem na nic ale jenom vznešený dotaz Citovat
formelak Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Taky bych si zahrál: Gamertag: fO0rm3l4k Headset: Mám ho tu, ale ještě jsem ho nezkoušel, takže snad funguje. Snad středně. Citovat
PeppaPraseCZ Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Gamertag : PeppaPraseCZE Headset : Ano Skill : tak nějak normálně, KD asi 1... ve stylu CoD asi Regular... a hraju převážně Hardcore Search and Destroy Mimochodem není tu někdo kdo by pomohl s zombie achievementy? Chybí mi ty dva nejotravnější co se musí ve dvou (alespoň), ty s tou upgradovanou kuší a balistickým nožem. Citovat
Deli Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Gamertag: DeliPrime Headset: Ano ( ale ještě sem ho ani nezkoušel:D ) Skill: tak středně ( hraju převážně deathmatch free for all abych se do toho dostal) Citovat
puntak Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2010 GT:FaultyGnatCZE headset: ano skilled Citovat
Sargeantik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 GT: Sargeantik Headset: ne V Team Deathmatch KD průměrně 4, v ostatních módech hraju hodně na objective, takže KD někdy klesá. Někdy se vytáhnu na 30-0, někdy na 22-6. Záleží kdy a s kým hraju. ^^ Skill: skilled - expert Citovat
Gastonnn Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 GT: Mekous Headset: ano skill: málo :) Citovat
Hool23 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Gamertag: Snickersru Headset: uz ne ( jsem na ne slapnul) Skill: stredni Citovat
blowback Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Gamertag : GreatBallsSiCK Headset : ano skill : stredni Citovat
fiiss Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Gamertag : fiiss Headset : ano Kinect : ano Skill : stredni Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.