kukino19 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hry vzdycky vypaluju stejne a tedka mi to u dvou napsalo nejakou chybu. This disc´s region code is incorrect for this console. Co to znamena a co mam udelat aby mi ta hra sla ? Dekuju za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hádám,že to byl Fable III a Assassins Creed:Brotherhood ??? :D No jde o to,že MS si vymyslel zase novou ochranu a nyní nikoli v podobě nového wave,ale v podobě protipirátské ochrany AP 2.5 .Nezbývá než počkat na nový FW LT+ :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Assassins Creed: Brotherhood a Medal of honor a jak vyjde novy FW LT+ tak mi to normalne pujde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Assassins Creed: Brotherhood a Medal of honora jak vyjde novy FW LT+ tak mi to normalne pujde ? 1.Zkus ještě jednou vypálit ten Medal ,mně to jede normálně ;) 2.S největší pravděpodoností ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ja ten medal uz zkousel 2x vypalit a porad mi to pise to same. odkud jsi to stahl ... to zkusim znovu stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 tady od PCmakera ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zřejmě už máš stažený nejnovější DB a pokud to tak je, tak si nezahraješ žádné nové hry s ochranou AP2.5 (což budou už všechny) a to i když nebudou nejnovější DB potřebovat ke spuštění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kukino19
Hry vzdycky vypaluju stejne a tedka mi to u dvou napsalo nejakou chybu.
This disc´s region code is incorrect for this console.
Co to znamena a co mam udelat aby mi ta hra sla ?
Dekuju za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.