snake33 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ahoj všem, dnes se mi podařilo rozchodit MKV ve WMC, ale kvalita je hrozná, nevíte čím to může být? Mám jen CCCP a skript, který komunikuje s WMC. Děkuji všem za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ¨Protože je xbox herní konzole a ne domácí kino !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Díky toro tak tedy ne all in one? Když už jsem zase v těch otázkách, zeptám se jde nějak na xboxu přehrávat dvd ze složky na pc?(VOB) Ve WMC na pc ano, ale stejné nastavení zdíleníí v Xku a Xko nic nevidí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 DVD film (VOB) aj neoriginal na DVD mediu prehras v konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jasně jen už mě nebaví vypalovat, nejradši bych koupil disk 1 TB a všechna DVD na něj, mám 2 děti a skoro každý vypálený DVD je prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Pokud máš na PC VISTY a nebo sedmičky , tak obsahují windows media center , který máš a přes ten by to mělo jít . Lze tak propojit PC s xboxem a mohl by jsi přehrávat filmy i z toho TB HDD v jakémkoli formátu . Ale jaká je kvalita , to nevím . Nové TV už mají USB vstup a tak lze přehrávat rovnou v jakémkoli formátu . A nebo mít filmy na videu s HDD . A k té TV přes xbox - co máš vlastně k xboxu na obraz že nemůžeš koukat na TV rovnou ? Té otázce nerozumím , protože jsi to nevysvětlil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jasně je to plasma panel, tedy plasma monitor 106cm, bez tuneru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, dnes se mi podařilo rozchodit MKV ve WMC, ale kvalita je hrozná, nevíte čím to může být?
Mám jen CCCP a skript, který komunikuje s WMC.
Děkuji všem za pomoc...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.