vegis Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2010 Mám takovej problém se hrou Street Figher IV. Hned při spuštění hry se mě stane, že jakoby ovladač přestane reagovat. Díval jsem se na PS Jailbreak Compatibility List a tam je v poznámce pro tuto hru že "Ovladač v menu není rozpoznán". Nevíte někdo co s tím? Citovat
candymann Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 Mám takovej problém se hrou Street Figher IV. Hned při spuštění hry se mě stane, že jakoby ovladač přestane reagovat. Díval jsem se na PS Jailbreak Compatibility List a tam je v poznámce pro tuto hru že "Ovladač v menu není rozpoznán". Nevíte někdo co s tím? :D ahoj,nezoufej ze ti nejde ovladac,me tento problem se street fighter vyresil patch mode,je to jednoduche,podariko se mi to s open managerem- mas tam naloadovat hru normal mode a nebo patch mode........skus dat patch a je to- me to s patchem jede Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.