Kenik1468625354 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ahoj, mam otázku.. Mám 2 profili na xboxu jeden mam připojený na live přes ten profil sem si stáhnul patch do f1..aplikuje se ten patch i do toho druhého profilu, který není live? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jsem přesvědčený o tom, že patch se neváže na konkrétní profil v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenik1468625354 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Jojo dík ;) hele a víte co nechápu... třeba když startuju a prší tak máme všichni mokrý pneum. a v ňákym 10. kole přestalo pršet a všichni sme si jeli pro suchý no a v nakym 40. kole sem si já musel jet znova vyměnit pneum. protože by nevydrželi no a ostatní jezdci ty si to v klidu dojeli na tech pneu. který měli od 10. kola neřikejte mi že jim vydržej 50 kol když já sem musel po 30. kolech jet měnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenik1468625354 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 nebo když sme startovali normálně na suchejch za chvíli začlo pršet tak sme jeli pro mokrý no a pak zase přestalo a já musel znova pro suchý a voni týpci si to dojeli na mokrejch to je naky divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenik1468625354
Ahoj, mam otázku.. Mám 2 profili na xboxu jeden mam připojený na live přes ten profil sem si stáhnul patch do f1..aplikuje se ten patch i do toho druhého profilu, který není live? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.