henrybrno Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ahoj už delší dobu hledám bojovou hru, narazil jsem na tyto dvě hry, stáhl jsem si dema, ale nemůžu se rozhodnout kterou mam vypálit, nechci vypalovat obě, je mi líto DVDčka. Kterou hru by jste mi doporučili? nikde jsem nenašel žádné srovnání. Nebo je na trhu i nějaká lepší? Mě se více líbilo UFC ale zase je to jen demo. U MMA se 90% soubojů odehrávalo na zemi, což se mi moc nelíbilo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mě určitě víc bavilo UFC(hlavně na multiplayer s kámošema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 poidle me rozhodne MMA No na zemi se to bude odehravat vsude i v UFC i v MMA..takze vyber je za tebou ale podle me MMA je o hodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 No záleží jak umíš hrát . Nemusí se převážně odehrávat na zemi, pokud dobře blokuješ jeho pokus tě dostat na zem a záleží jak trénuješ ... Ale MMA je prostě 1 na trhu v této sekci her .. Nebo pokud nepreferuješ třeba box kde je FNR 4 ... To je parádní gamesa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Určitě MMA. UFC je v dalších fázích také pořád na zemi. Navíc MMA je v tomhle ohledu mnohem lepší a promakanější. Není to ani tak těžké se z té země dostat pryč. Takže za mě určitě MMA, jestli hledáš to nejlepší co tenhle žánr nabízí nemůžeš jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shero Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 No souboje na zemi jsou v UFC dost složitý tak doufám, že to v EA nějak vymakali, nerad bych zase házal po místnosti ovladač jen proto, že mi nějakej Brazilec zlomil nohu ... =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 V MMA to chce chvíli cviku a na tu zem tě boudou těžko i dostávat :) Vše se dá vychytat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Přesně tak, chce to cvik.... A taky díky treninku se vycvičíš na lepšího bojovníka a vylepšuješ svůj styl líp než v UFC . Rozhodně ve všech směrech je to lepší ... Jen můžu poprosit o radu ? :D Já zatím pořád nevymakal ten styl když sem na zemi a snažím se ho třeba přidusit či něco jinýho, tak jak tam máš ten kruh a máš se trefovat analogovou páčkou do správnýho místa. Jak přesně na to ? Díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Chlape tak tomuhle jedinému sem tam taky moc neporozuměl. Je to asi hodně o tom, kolik máš ještě sil (stamina) a jak máš vytrénované submission a jeho blokování. Jinak se prostě musíš trefit tam, kde to svítí zrovna no. Taky záleží na protivníkovi. Podle mě je to ale hodně o náhodě :D Já to třeba skoro vůbec neumim a to mám postavu udělanou skoro nejlíp jak to jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 tak sem si stáhl MMA, stáhl jsem hru od třech různých uploaderů a celkově jsem ji vypálil 5x. Jednou mi hra jela, ale po vypnutí konzole a spuštění další den už se nerozjela. Škoda celkem mě to bavilo tak budu muset skusit asi UFC. Nikdy jsem s žádnou hrou problém, akorát se mi stalo že asi 2x bylo špatné dvd ale toto je moc. (verze flashe je LT 1.1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Nechapu,jak nekdo muze napsat ze MMA je jednickou na thu v tomto zanru. Prodejni cisla mluvi jednoznacne k UFC.(bude to tim,ze uz ho maji lidi zazite s predchozich rocniku) Zalezi jen na tobe, ja dohral obe a muzu rict,ze me vic bavilo UFC. Grafika se neda rict, ktera je lepsi, kazdemu sedne neco jineho, MMA ma promakanejsi obliceje, ale celkove postavy vypadaji jak z gumy. Kariera, je lepsi v UFC(v mma byla strasna), MMA ma lepsi tvorbu postavy. Co se tyce ovladani mi vice sedlo UFC(diky tomu, ze jsem hral lonsky rocnik). Prijdemi, ze UFC je celkove takove drsnejsi nez mma co se tyce krve, ran atd. A proto bych doporucil MMA spise mladsimu publiku. A na zaver co se tyce penez, tak UFC me vyslo na 700kč a MMA na 1300Kč(UFC je skoro za polovinu, obe nove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Striker Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Řeknu vám jen jedno ,kašlete na hry a začněte dělat Vale Tudo (MMA) normálně.Nejlépe u Petra Macháčka.http://www.hanumangym.eu/ Ale jestli nechcete mit rozbitou hubu a chcete si radši válet šunky u televize tak vřele doporučuji UFC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Řeknu vám jen jedno ,kašlete na hry a začněte dělat Vale Tudo (MMA) normálně.Nejlépe u Petra Macháčka.http://www.hanumangym.eu/Ale jestli nechcete mit rozbitou hubu a chcete si radši válet šunky u televize tak vřele doporučuji UFC. Ty profi zapasnik MMA ty asi blbe chapes ten topik, totiz MMA je hra a UFC taky xD Uz si z tech treninku ses dost vymlaceni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Řeknu vám jen jedno ,kašlete na hry a začněte dělat Vale Tudo (MMA) normálně.Nejlépe u Petra Macháčka.http://www.hanumangym.eu/Ale jestli nechcete mit rozbitou hubu a chcete si radši válet šunky u televize tak vřele doporučuji UFC. Chlapec chtěl trochu zamachrovat, že si někde na netu něco přečet přitom o tom ví sám hovno :D Jinak nechápu jak někomu může bejt líto vypálit dvě skvělí hry když má flashlej x-box místo aby byl rád že si nemus kupovat origo za 1300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Striker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ty profi zapasnik MMA ty asi blbe chapes ten topik, totiz MMA je hra a UFC taky xDUz si z tech treninku ses dost vymlaceni xD Jo vím že to jsou hry a proto doporučuju UFC je to levnější a vubec povedenější. Chlapec chtěl trochu zamachrovat, že si někde na netu něco přečet přitom o tom ví sám hovno :DJinak nechápu jak někomu může bejt líto vypálit dvě skvělí hry když má flashlej x-box místo aby byl rád že si nemus kupovat origo za 1300 Nechtěl jsem zamachrovat, jenom sem řekl že doporučuji chodit k Petrovi Machačkovy protože to je Živá Legenda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jo vím že to jsou hry a proto doporučuju UFC je to levnější a vubec povedenější.Nechtěl jsem zamachrovat, jenom sem řekl že doporučuji chodit k Petrovi Machačkovy protože to je Živá Legenda. Ty toho mas asi dost xD Kdyby chtel jit na MMA tak rozhodne k nakymu nackovi jak je Machacek nepujdu... a zrovna si myslim ze ty v svoje 16 let ani nevis co je dobry nebo spatny nejspis je to tvuj 1 trener v tvym zivote xD Radsi toho nech a bav se normalne jako vsichni o hrach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Tak po víkendovím hraní full MMA musim říct, že to neni tak špatná hra jak jsem myslel, ale pořád si myslim, že UFC > MMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Mě osobně přijde UFC takové víc akční, je tam o hodně víc možností při boji a určitě se mi líp ovládá než MMA :p tod muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.