Kyle Reese Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 mam 14 dni flash pojede mi na nem medal of honor??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Komediant Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ano, Medal of Honor neobsahuje novou ochranu. Jede i na nejnovějším dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Podle mě to záleží jak nový má DB. Pokud má ten nejnovější tak bych řekl že ne, jelikož MoH má novou ochranu AP2.5. Ke spuštění této hry postačí i starší DB (já mám 9199, který nepracuje s AP2.5) a proto mi to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Podle mě to záleží jak nový má DB. Pokud má ten nejnovější tak bych řekl že ne, jelikož MoH má novou ochranu AP2.5. Ke spuštění této hry postačí i starší DB (já mám 9199, který nepracuje s AP2.5) a proto mi to jede. a kde si vzal že MoH má AP2.5?? já mám nový dashboard + flash LT a MoH mi jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Moh nema to ma Fable III a Cod Black Pops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Moh nema to ma Fable III a Cod Black Pops Co to tady pletete ? AP 25 není ani ve FABLE , ani v COD 7 , ani v MOH !! Zatím je v ASSASSINU a N.F.S. HOT PURSUIT . HARRY POTTER prý ji také nemá . Jak to bude v dalších hrách se uvidí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 AP 25 není ani ve FABLE Fable III byla první hra s AP2.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Ale ABGX ji ve výpisu nevykazuje a také jde normálně spustit i na DB 9199 , tak jak to máme vlastně brát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 a je pravda mze se nejakym zpusobem da odrovnat flash??nekdo to psal kuli hre asasin creed brother.... ze si skurvil flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Ale ABGX ji ve výpisu nevykazuje a také jde normálně spustit i na DB 9199 , tak jak to máme vlastně brát ? Ve výpisu opravdu není, ale právě u této hry se o nové ochraně začalo mluvit. A také to byla první hra, která na určitém beta Dashi házela chybu. IMO to byla hra, kde si MS vyzkoušel, jak bude AP chovat v budoucnu, a proto množná ještě nebyla uplně standartizovaná. Že jde spustit na 9199 je pravda, ale to nic neznamená, wave nemá nic společného s AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kyle Reese
mam 14 dni flash pojede mi na nem medal of honor???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.