majk Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ahoj při prvním spuštění této hry mě menu vyzve k vložení 2disku a ejhle nic se neděje? Mám xko s vnitřní 512 pamětí. Chci se zeptat jestli je ten problém že není kam instalovat? Co byste poradily? díky :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Covece je to mozne ja mam teda s HDD a to slo normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 druhý disk je potřeba nainstalovat jsou tam nějaké tratě a auta ... funguje to i bez nich s jedním diskem ... stačí číst! má to kolem 1.5GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 presne druhe DVD jak si na 512 mista nedostanes jinak jeste je moznost pokud nemas HDD nahrat to na flesku co si dostal u forzy 3 pokud si kopil specialni edici. jo a ted me na padla otazka doufam ze na te flesce nebyl nakej specialni obsach o forze a pokud byl nemohl by my ho nekdo stahnout a nahrat nekam na server ja vul tu flesku sformatoval kdyz sem ji poprve zapojil do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 1 disk je ok to jsem spustil, ale má kapacita 512 nestačí, hdd nemám ta fleska... mam 8g na ní by to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 jo šlo stačí ji naformátovat na systém kterej ten xbox potřebuje ... nejspíš v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ok jdu zkusit cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 maka to paradička skvělé dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majk
Ahoj při prvním spuštění této hry mě menu vyzve k vložení 2disku a ejhle nic se neděje? Mám xko s vnitřní 512 pamětí. Chci se zeptat jestli je ten problém že není kam instalovat?
Co byste poradily? díky :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.