Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AC2: conspiracy theory in the game


ctverec23

Recommended Posts

kdyz uz jsme tak vsichni nesvi z toho noveho assassina, hraju ted dvojku a sleduju ruzna videa nayoutube a vubec i v te hre jsem si vsimnul nekolika zarazejicich faktu opirajicich se o jiste konspirativni teorie o vzniku cloveka zasahem mimozemske rasy, nebo bytosti, ktere tu udajne byly pred nami zname jako egyptska bozstva , o teorii nabozenstvi, ktere porad jen kopiruje tu samou udalost zacinaje egyptskym bohem Ra a jezisem konce, o 21.12.2012 kdy ma udajne nastat konec majseho kalendare a udajne koncem dni, o templarskem radu dnes znamem spise pod pojmem iluminati a centralni banky a finance viz. dokument duch doby! atd atd.. myslim, ze lide, kteri tuhle hru udelali neudelali jen uzasnou hru ale zakomponovali do ni i urcita poselstvi, nemyslite???

videli jste nekdy dolar? tu pyramidu s okem?? znak iluminatu... ja si trebas uplne na takovych teoriich ulitavam, proto me a hra tak fascinuje

jinak pro ty zvedavejsi.. z tech 2u dokumentu ktere najdete na odkaze nize sami autori vychazeli, jsou o tom oba dily..

http://www.zeitgeistmovement.cz/duchdoby/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a tady je detailni rozbor sekvence "the truth" je to fakt mazec, jsem zvedavy na rozuzleni.. snad v tomto novem dile? nebo az ve 3jce??

sorry but video is only english, but don´t worry, it´s to be easy :) look it!

http://www.youtube.com/watch?v=WT9JDSNYt4g&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=B0ZfModLmg4&feature=related

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jjj, mam rad, kdyz je hra oprena o neco co se skutecne deje, urcite i black ops ;) nebo jeste medal of honor, tam to taky bylo dost dobre ztvarnene :) ale assassin je proste best.. ty dve videjka s rozborem the truth jsou drsne, rikaji, ze kdyz adam a eva utikaji, eva se otoci a podiva se smerem na nekoho, kdo bezi s nimi, takze nebezi sami - subject 16? pak kdyz lezou vzhuru a jak jde videt jak tam lide pracuji, stoji tam bytost a trima v ruce jablko - minerva? vypada presne tak. takze na konci hry lhala! protoze jde jasne videt, ze tim jablkem ovlada ty lidi - proto asi ta valka :) no silene.. nejvice to graduje kdyz vysplhaji uplne nahoru - jde videt, ze ma eva hole ruce, ale najednou se kamera vzdali a pri opetovnem zaostreni na adama a evu uz ma jablko v ruce - typek to popisuje jako vadnou vzpominku. pak nekdo zavola "EVA" ale typek ukazuje, ze adamovy usta mlci... vsechno bude rozuzlene v pokracovani. proc by tam jinak neco takoveho bylo? nevim, divim se, ze tu na to nikdo nema nazor, pritom je to stezen cele hry a cela hra se toci vlastne okolo toho konce, kdy minerva rika, ze si ma desmond dat pozor, pritom v the truth to zase vypada, ze vlastne lze a ze ona a i lide byli jakoby predci templaru. uvidime... ja jsem zvedavy jak prase :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už si bohužel nepamatuju moc z Assass2 a Assass1 jsem nedohrál, protože mi blbla. Ten příběh je vážně super, pochytal jsem bezprostřední dialogy a snad i víc. Prostě co jsem měl, to jsem pochopil, jenže bojím se, že né zcela. a mrzí mě to. Ted jsem se díval na ty rozbory. No. Ono nebylo vůbec vidět, jestli Adam mluvil, ve chvíli kdy se ozval ten hlas, tak byl Adam zády. A nehcápu toho víc, to The Truth, si vůbec nepamatuju z Assass, je to pro mě novinka a nedokážu si nějak dát věci do souvislostí. Né, že bych s tím měl problém obecně, ale mám mezery v tomhle jádru Assass. Příblížil by jsi mi to prosím trošku? Oni si tě vzali, napojili, že potřebují něco zjistit atd atd atd, templáři jsou špatní atd, zabíjíš různé bosse toho odboje, dozvídáš se různé věci a tak, pak na konci nějaké to mystično s Minervou, kde jsem kvůli stejknému problému nedokázal propojit souvislosti. Já znám jen tuhle omáčku, víc jsem asi nepochytil. Byl bych ti fakt vděčný =). Jen nějak ve zkratce, vůbec to nemusí bejt dlouhý. Jen pár vět. Díky moc =).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli tomu dobre rozumim, AC2 si hral v anglictine.. http://www.youtube.com/watch?v=7fBZk5pmTFI tady je konec hry s CZ titulkama.. ve hre jde o to, ze v roce 2012 ma nastat totalni nadvlada ze strany templaru - coz se vlastne dneska deje, i kdyz si dneska rikaji spolecenstvi iluminatu viz rodina bushovych, rockefelleru a jeste v anglii je taky nejaka rodina, je jich urcite vice.. Oni tomu rikaji NEW WORLD ORDER.. slysel si nekdy o cipovani? kdy ti do ruky implantujou cip? uz od roku 2004 se to zavadi.. prej kvuli bezpecnosti :D to vis ze jo... no nic, z5 ke hre, jde o to, ze kdysi byla na zemi mocna rasa, ktera si vytvorila cloveka a zila s nim v symbioze, podle sekvence the truth spise cloveka ale vyuzivala a jablkem jej ovladala, nacoz se clovek vzbouril (adam a eva a asi subjekt 16 kradezi jablka) a zacala valka. jak rikam, podle toho rozboru je ta sekvence neuplna, takze zbytky se dovime pozdeji.. tu sekvenci najdes nekde v menu, kdyz chodis svetem, cas od casu narazis na nejaky znak na zdi, ktery pak musis rozkodovat a ziskas tim minivideo, kdyz je pozbiras vsechny muzes si to pak cele prehrat, me to moc nebavilo :D videl jsem to na netu.. me na tom nejvic fascinuje jak tyhle picovinky presne odpovidaji ruznym teoriim a faktum, ktere opravdu existuji - stvoreni cloveka zasahem jine rasy, prece jen je v evoluci dira jak prase - tupa opice a najednou bum plesk inteligentni clovek, o tom, ze dnesni clovek vznikl v africe nekde okolo hory kilimanjaro - kterou uvidis, kdyz jsou adam a eva na spisi budovy, ovladani lidstva za ucelem totalni kontroly viz spolecenstvi iluminatu a centralni banky. perlicka na zaver, vis proc existuje inflace a financni krize? na svete je totize vice virtualnich penez, nez tech skutecnych a kdyby se mely povracet vsechny dluhy, penize na ne by nebyly protoze fyzicky neexistuji :) takhle to ty kurvy delaji, pujci ti penize ktere nemaji, ktere ani neexistujhi ale chcou pak po tobe vsechny plus uroky... a jeste vetsi svinstrva jako treba ekonomicti teroriste viz venezuela atd.. to uz jsem ale hodne odbocil, mrkni na dokument DUCH DOBY budes zirat clovece, jake svinstva se odehravaji v dnesnim radoby demokratickem svete

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaj se koukam, ze jsem ti vlastne ani nerekl nic moc o te hre :) ty jakozto desmond miles prostrednictvim animusu ziskavas pamet ze sve dna, pamet svych predku, jednak proto, abys ty i tvi spolubojovnici pochopil celkove deni a ruzne udalosti, protoze ti prece nepritel nerekne co chysta, no ni? a taky proto ze ti animus umozni diky ziskani vzpominek pouzivat ruzne dovednosti, proto cekam ze AC3 bude v soucastnosti :) na zacatku byla symbioza cloveka a tech bytosti, pak zrada a valka, ktera pretrvava dodnes, protoze v prvnim dile ten doktor patril k radu templaru, oni totize hledaji to jablko a s nim chcou ovladnout svet a ty jim v tom musis zabranit. minerva? no ta se na konci hry tvari jako ta hodna, to jsem si myslel, dokad jsem nevidel ten detailni rozbor, tam totiz jde videt, ze tim jablkem ovlada lidi - tak jako o to usilujou templari, takze bych rekl, ze je spise ta zla a patri k nim, nebo spis oni k ni.. akorat nejak nechapu co myslela tim, kdyz rikala, ze vsichni byli zabrani do valky, a zapomneli sledovat slunce nebo tak neco.. tim myslela nejakou katastrofu? nevim... vsimni si, ze v 1 si skoro desmonda neovladal, ve dvojce uz se uci nejake skilly a i na boj doslo, pak v zaveru prcha doktor dodavkou z vaseho ukrytu a hra tim konci, myslim ze AC:B bude jen takova mezikapitola s eziem ktereho maji vsichni radi :) ale regulerni 3jka uz bude nejspise v soucastnosti, resp. v brzske budoucnosti, protoze se to vsechno vlastne odehrava v roce 2012, takze moic casu uz nezbyva... ale to se necvham prekvapit, nejsem vyvojar, jen predpokladam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu