pítr Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 mam otazku chci si nainstalovat win 7 a zajímá mně jestli to je naco jako aktualizace že Xp se smaže a nainstalujou se mi 7 a data zastanou nebo ne je náky spusob aby ty data co mam ted v PC zustali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 mam otazku chci si nainstalovat win 7 a zajímá mně jestli to je naco jako aktualizace že Xp se smaže a nainstalujou se mi 7 a data zastanou nebo ne je náky spusob aby ty data co mam ted v PC zustali? jo kdyz to normalne hodis instalackou z Windowsu...tak se te to zepta jestli chces nechat stary XP...a jestli ze jo..tak se vsechno co si mel na starejch XP hodi do slozky...proste nainstalujes W7...a po instalaci budes mit cisty W7 ale budou mit v C:/ slozku windows old...a tam budou vsechny soubory ze starejch W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ok to je super dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ale zálohuje to jen složku windows ne? Takže na ostatní data si dej bacha pokud máš jen jeden disk nebo partition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ale zálohuje to jen složku windows ne? Takže na ostatní data si dej bacha pokud máš jen jeden disk nebo partition. no co ja vim zalohuje to vsechno...ale nevim jak hry(jako taky)ale nevim jestli fungujou...vim ze Borderlands mi slo...jinak to zalohuje vsechno...aspon me to teda vsechno vzalo...ale ja bych doporucil uplne na cisto...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 no mně o hry tak moc nejde ale spíš o ty ostatní data hry si tam mužu dat znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
mam otazku chci si nainstalovat win 7 a zajímá mně jestli to je naco jako aktualizace že Xp se smaže a nainstalujou se mi 7 a data zastanou nebo ne je náky spusob aby ty data co mam ted v PC zustali?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.