joseef Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ahoj lidi , viděl jsem tu už pár takových topiců tak bych rád zjistil kolik lidí z NÁCHODSKA a blízkýho okolí hrajou na PS3 pro případnou výměnu nebo pujčování her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 koukám že sem asi jedinej xD z okolí náchodska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 koukám že sem asi jedinej xD z okolí náchodska :) já taky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no moc nás tu neni sakra :D já jsem z Teplic nad Metují . Odkud přesně vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Hele Jizbice ... To už seš uplně v lese ... Je to asi 5km od Náchoda směr Dobrošov .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drtikol5 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Joseef tak to nejsme daleko od sebe ja jsem ze Starkova takže přez kopec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Nazdárek jeden z Nového Města:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 nekecejte :) už se to tu začíná rozrůstat , jen tak dál , sháním Tekkena 6 a Dirt 2 kdyby někdo věděl tak hned PM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nazdárek, já jsem teda přímo z Náchoda ( Branka ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 paráda :) tak koukám , že tu pár lidí je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 No moc se nás tu zatím nesešlo já teda nemám problém zajet aj do HK. Právě řeším dilema něco bych si zahrál ale nevím co nemáte někdo něco na půjčení samozřejmě jako záruku dám nějakou svou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.