semis Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Dobry den objednal sem si Xbox ktery mi prave prisel a nevsiml sem si ze je to anglicka verze ... jsem idiot ...http://www.supergamer.cz/xbox-edition-60gb-quantum-solace-p-54222.html Mam ho asi vratit co ? A nebo to nbeude mit vliv na kupovani ceskych her nebo tak neak.. ? Dik za rady Citovat
0 zd-x Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 myslim si ze to bude bez problemu. Citovat
0 semis Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Opravdu ?? To by bylo fajn :) sice to ma revizi Falcon a ma to anglickou zdirku do elektriky ale to mi je vse u zadi jen chcu hrat online a bez problemu si kupovat hry to bych potreboval vedet.. Dik Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 To ''profesionální anglická verze (krabice, manuál, titulky, dabing)'' patří ke hře:roll:. xbox je asi dabovanej... Citovat
0 semis Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Aha .. to mi nedoslo .. Ale to ze mi to prislo s anglickou zdířkou to nenaznacuje nic ?? jen at mam klid a nemusim nic reklamovat :( Citovat
0 Nanaki Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Prostě máš Xbox, co se prodává hlavně v Anglii. No co, až na tu zdířku se neliší, Anglie je ve stejném regionu, jako ČR, tedy PAL. Hry půjdou stejné. Jo, kdyby byl stroj americký, byl by to větší problém. Citovat
0 Zoombik Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Mě tedy osobně přijde od tohoto e-shopu torsku sprotsé, že tam není nikde viditelně uvedeno, že se jedná o verzi pro anglický trh... Pokud jsi tedy obdržel konzoli po objednání na odkaze, který jsi postnul... Citovat
0 semis Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Jj presne takle sem zareagoval a mel sem chut to poslat zpet! ale uz mam redukci a vse bezi jak ma, takze je to ok ! :) Citovat
Otázka
semis
Dobry den objednal sem si Xbox ktery mi prave prisel a nevsiml sem si ze je to anglicka verze ... jsem idiot ...http://www.supergamer.cz/xbox-edition-60gb-quantum-solace-p-54222.html
Mam ho asi vratit co ? A nebo to nbeude mit vliv na kupovani ceskych her nebo tak neak.. ?
Dik za rady
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.