semis Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Dobry den objednal sem si Xbox ktery mi prave prisel a nevsiml sem si ze je to anglicka verze ... jsem idiot ...http://www.supergamer.cz/xbox-edition-60gb-quantum-solace-p-54222.html Mam ho asi vratit co ? A nebo to nbeude mit vliv na kupovani ceskych her nebo tak neak.. ? Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zd-x Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 myslim si ze to bude bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semis Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Opravdu ?? To by bylo fajn :) sice to ma revizi Falcon a ma to anglickou zdirku do elektriky ale to mi je vse u zadi jen chcu hrat online a bez problemu si kupovat hry to bych potreboval vedet.. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 To ''profesionální anglická verze (krabice, manuál, titulky, dabing)'' patří ke hře:roll:. xbox je asi dabovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semis Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Aha .. to mi nedoslo .. Ale to ze mi to prislo s anglickou zdířkou to nenaznacuje nic ?? jen at mam klid a nemusim nic reklamovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Prostě máš Xbox, co se prodává hlavně v Anglii. No co, až na tu zdířku se neliší, Anglie je ve stejném regionu, jako ČR, tedy PAL. Hry půjdou stejné. Jo, kdyby byl stroj americký, byl by to větší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Mě tedy osobně přijde od tohoto e-shopu torsku sprotsé, že tam není nikde viditelně uvedeno, že se jedná o verzi pro anglický trh... Pokud jsi tedy obdržel konzoli po objednání na odkaze, který jsi postnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semis Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jj presne takle sem zareagoval a mel sem chut to poslat zpet! ale uz mam redukci a vse bezi jak ma, takze je to ok ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
semis
Dobry den objednal sem si Xbox ktery mi prave prisel a nevsiml sem si ze je to anglicka verze ... jsem idiot ...http://www.supergamer.cz/xbox-edition-60gb-quantum-solace-p-54222.html
Mam ho asi vratit co ? A nebo to nbeude mit vliv na kupovani ceskych her nebo tak neak.. ?
Dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.