Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ProsÍm o pomoc nejdou mi tlaČÍtka...


ZmOpS

Otázka

Moc bych potřeboval radu...mám dve základní desky jednu používám a jednu ne. Minulej tejden sem si rozebral psp a všechno sem si přendal a zapojil na tu druhou desku co nepoužívám a skoušel sem tam dát jeden kryt ale nešel tam...tak sem to zase všechno přepojil zpátky do tý co používám a potom sem zjistil že mi nejde analog a navigační tlačítka mi blbnou. V xmb mi to normálně funguje ale když třeba si chci změnít nick v psp tak se samo drží tlačítko L a nemůžu nic dělat, nebo u internetu mi jede analog pořád nahoru do rohu a bůbec snim nemůžu pohnout, při hře např. pes 2010 mi v menu zase samo jezdí šipka doleva a tak nefunguje analog při hře. Bratr má taky psp tak sem svoje pravé tlačítka susil do jeho psp a skusil sem je...najednou mu to začalo dělat to samé co mě, ale asi po čtvrt hodině to bratrovi znova šlo. Nasadil tam kryt pohejbal nějak s analogem a zase mu to jelo..ale mě to pořád nejde a nevim co stim jestli to mám dát opravit do servisu. MOC PROSIM O RADY!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Rozebrat a v případě analogu zkontrolovat a vyčistit tu vodivou gumu. A u tlačítek bych zkusil zas očistit ten konektor a pořádně ho tam zapojit. U tačítek L+R zkontrolovat dotažení toho bíleho plastu, co je drží + umístit ten gumový spínač pod tlačítkem do správné polohy. A nakonec kryt, ten dotáhnout, ale ne zas na moc a podívat se, jestli není někde stržený závit. Jo a tohle je pro PSP2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za radu, ale nevěděl jsem jakým přípravkem to mám vyčistit, lihem?...radši sem to udělal jen hadříkem a pořádně vyfoukal:), ale pořád stejný výsledek. Zapoměl sem se zmínit že mám psp 2000, jak si říkal o tom strženým závitu, tak mám stržený rovnou 2...vadí to?..jeden je ten jak drží základovku dohromady s navigačníma tlačítkama a druhej je v levo nahoře jak drží opět navigační tlačítka. Myslíš že by pomohl nový kryt...blbost ne?...opravdu prosím o radu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jestli máš pořád problém s tlačítkem L, tak se podívej zespodu na tu folii. Když rozděláváš PSP a odlepuješ tu folii, tak to děláš šroubovákem? Já jsem to tak dělal a pak jsem měl pořád L zamáčknutý a zjistil jsem, že jsem tam tím šroubovákem nechtěně udělal důlky ve folii a ta se pak dotýkala horní části kontaktu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu