Pit-Bull Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ahoj chtěl sem si sehnat nejlepší MMORPG hru a dostal jsem několik odpovědí že nejlepší je hra AION (jistě znáte) ale přes torrent ani AION launcher nemůžu stahovat a tak jsem to hledal kde by se to mohlo dát stáhnout na části (party) ale tahle hra skoro nikde není na party a když už jsem teda našel nějakou stránku tak to z toho bylo už smazaný (u každý to bylo smazaný) až jsem našel tuhle hru na ulož.to (cca 9,3Gb) nikde jinde to není takže jsem to musel zkusit z uložka ale když sem si stáhnul pár částí tak sem se zasek u části která se mi vůbec nechce stáhnout příčiny: když dám stáhnout a opíšu kod tak mi to nezačne stahovat ale ani mi to nepíše že jsem špatně opsal kod prostě je to jako kdybych dal zase krýžek a vůbec to nechce naskočit :( a na jiné stránce se to nedá stáhnout :( myslíte že se s tím dá něco udělat nebo že si můžu stáhnout stejnou část od jiného uploadera z jiným názvem a pak to půjde extrahovat taky i když bude káždá část jiná?? nebo nějakou jakoukoliv radu napište pls vše ocením :( EDIT: takže jsem zjistil že stejné části od jiných uploaderů nejdou taky :( mám stáhlé části 1,2,5,6,8,10 a 3,4,7,9 nejdou!! LOL :( pls co s tím už fakt nevím jestli je chyba v těch souborech nebo v uložku :( EDIT2: myslíte že když ty části stáhnu z Share-Rapid a budou mít jinej název že to stáčí je přejmenovat a pude to normálně extrahovat? :D Thx za každou pomoc... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Omlouvám se Zinglbee za další topic ale problém je už vyřešen.... kdo má stejný problém tak zkuste jiný prohlížeč LOCK pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.