Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak se ubranit YLOD

witaHavr

Otázka

Ahoj.

Tak,nadešel čas kdy má PS3 40gb z Anglie přišla o zaruční lhutu.

A já mám strach a spím z blbým pocitem YLODU(to same jako sem měl xBoxu :D)

Zdá se mi že PS3 už začiná mít takový míhavý obraz-jakoby by se třepalo.

A proto se vás chcu zeptat co mám udelat abych YLOD nedostal. přemýšlím rozebrat PS3 a dát novou pastu.Ale nevím jestli to pomuže,tak se vás chcu zeptat co mám udelat a jak.

PS3 1x tydne necham odvětrat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nekdejsme cetl ze musis pred vypnitim konzole vyjet ze hry, pockat urcity cas a az pak vypnout...nekde zase ze pouzivani fan testu je spatny a spis skodi a nekde zase ze tomu predejit nelze, protoze to neni prohnutim desky, jako u Xboxu, ale odrovnanim spoju CPU s deskou, ktere se tou teplotou (i kdyz ji chladis, stejne je na tech spojich velika) bezne opotrebovavaj a trva to cca 2,5-3 roky nez puknou (a je prej jedno zda se o to staras ci ne).

Takze sam nevim, stal sjem se majitelem PS3 s YLOD, konzole nejdriv zackla hucet (asi mesic a pul pred posledni parbou, vetrak bezel naplno jako pri fantestu)a pak odesla.

Takze tezko rict, vymena pasty by mela snad trosku pomoct (musis ji dat ale kaorat, ne moc a ne malo, myslim ze u PS3 je to osemetny a je tam potreba trochu vic pasty nez u PC,aby to bylo ok, lidi tam, vetsinou daj jako do PC a to je malo, ale vse jsme jen nekde cetl nezkousel) ale tim vsim to jen oddalis, ale neuniknes.

A taky jsem cetl ze pry Sony v ostatnich zemich meni (pokud se v PS3 po uplynuti zaruky nikdo nehrabal - pecet musi byt ok) za cca 3000 (jako za opravu) za novou slim... ale vse je bez zaruky, pouze jsme to cetl a sylsel :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu