devmixil Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev. Ja to mam klasicky pres HDMI ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matzeek Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 no já to mám propojený optickým kabelem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zd-x Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 napr. ja jsem mel ps3 pripojene pres kabel ktery se k nemu dodava a bez problemu,jinak by to mohlo jit pres opticky kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devmixil Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Diky,v kine HDMIcko nemam,takze to ne,opticky kabel jo,i v bedne je optika,jen jsem nevedel ze optika je v ps3(nemam ho jeste) ;) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Dobra otazka jinak se to uz nekolikrat resilo, stacilo pouzit hledat a projit si otazky a odpovedi pro ty co zvazuji koupi PS3 :roll: Jinac nic proti nez si neco kupim tak si otom neco prectu a vyhnu se tak pitomym odpovedim od prodejcu co stejne nevi ani co prodavaji, vlastni zkusenosti z nejmenovanych prodejen s elektro :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devmixil Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 maku -Co se tyka shromazdovani informaci tak to delam uz ne jeden mesic(zejmena jestli ps nebo xbox) ;) .. jak jsem jiz psal,presnou odpoved jsem nenasel,proto to tema,cekal jsem ze nekdo bude namitat at hledam .... ono je to normalni ;) Kazdopadne ostatnim dekuji, prosim LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
devmixil
Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.