devmixil Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev. Citovat
0 Lukan Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev. Ja to mam klasicky pres HDMI ;) Citovat
0 Matzeek Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 no já to mám propojený optickým kabelem ;) Citovat
0 zd-x Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 napr. ja jsem mel ps3 pripojene pres kabel ktery se k nemu dodava a bez problemu,jinak by to mohlo jit pres opticky kabel. Citovat
0 devmixil Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Diky,v kine HDMIcko nemam,takze to ne,opticky kabel jo,i v bedne je optika,jen jsem nevedel ze optika je v ps3(nemam ho jeste) ;) Diky. Citovat
0 maku_CZ Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Dobra otazka jinak se to uz nekolikrat resilo, stacilo pouzit hledat a projit si otazky a odpovedi pro ty co zvazuji koupi PS3 :roll: Jinac nic proti nez si neco kupim tak si otom neco prectu a vyhnu se tak pitomym odpovedim od prodejcu co stejne nevi ani co prodavaji, vlastni zkusenosti z nejmenovanych prodejen s elektro :cheesygrin: Citovat
0 devmixil Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 maku -Co se tyka shromazdovani informaci tak to delam uz ne jeden mesic(zejmena jestli ps nebo xbox) ;) .. jak jsem jiz psal,presnou odpoved jsem nenasel,proto to tema,cekal jsem ze nekdo bude namitat at hledam .... ono je to normalni ;) Kazdopadne ostatnim dekuji, prosim LOCK Citovat
Otázka
devmixil
Zdravim,nenasel jsem to zde na foru,tedy aspon tu odpoved co hledam. Pujde hrat ps3 s tím,že zvuk mi pujde pres domaci kino ? diky ;) popripade jaky kabel k tomu budu potrebovat ? diky,dev.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.