kozel97 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Máte iPhone 3G nebo iPod 2G/3G (8GB) a štve Vás, že nemáte Multitasking? Připravil jsem Vám návod, jak ho zprovoznit. Vše děláte na vlastní riziko! Nezodpovídám za vaše porouchané iP přístoje!!! Vše vám popíšu v bodech, tak aby jste to dobře pochopily. 1. Naistalujete iOS 4.1 a Jailbreak. (Pokud ještě nemáte) 2. Spustíme Cydii, která se vám naistalovala po Jailbreaku. V Cydii klikneme na Sections, kde najdeme složku Tweaks. 3. V Tweaks zvolíme Features, který naistalujeme. (Na obrázku je již naistalováno) 4. Po instalaci se přidá na pozadí ikonka Winterboard, kterou spustíme a zvolíme Select Themes. Po otevření vám vyjede seznam a a vy zvolíte Multitasking. (Pokud chcete např. obrázek na černé pozadí, tak zvolíme i Wallpaper) 5. Vrátíme se zpět a zmáčkneme Respring. 6. Teď už máme Multitasking povolený a můžeme jej používat. Po povolení MT je váš systém malinko zasekanější, ale není to nic vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 a Kdyz si date fw 4.1 a udelate si JB s redsnow tam primo mate wolbu "enable multitasking" a "enable wallpaper" a seka se to minimalne a mate vyhody 4.1 fw:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 ještě bych doplnil,že se víc vybíjí baterie,a upozornil bych,že na FW 4.1 a 4.2.1 není unlock(je,ale dost omezený-nemůžeš už změnit IOS),a že to funguje na všech 4.X a 4.X.X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 a Kdyz si date fw 4.1 a udelate si JB s redsnow tam primo mate wolbu "enable multitasking" a "enable wallpaper" a seka se to minimalne a mate vyhody 4.1 fw:) A zrušíš to jak? :) Tohle je podle mě nejlepší volba pro ty, co to chtějí vyzkoušet. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Nezrůšíš, musíš udělat znova JB. Navíc Wallpaper dost zpomaluje iP 3G a to rapidně + multi tasking mi tam chodil tak na pul = k ničemu, radši jsem to měl plynulý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.