kozel97 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Máte iPhone 3G nebo iPod 2G/3G (8GB) a štve Vás, že nemáte Multitasking? Připravil jsem Vám návod, jak ho zprovoznit. Vše děláte na vlastní riziko! Nezodpovídám za vaše porouchané iP přístoje!!! Vše vám popíšu v bodech, tak aby jste to dobře pochopily. 1. Naistalujete iOS 4.1 a Jailbreak. (Pokud ještě nemáte) 2. Spustíme Cydii, která se vám naistalovala po Jailbreaku. V Cydii klikneme na Sections, kde najdeme složku Tweaks. 3. V Tweaks zvolíme Features, který naistalujeme. (Na obrázku je již naistalováno) 4. Po instalaci se přidá na pozadí ikonka Winterboard, kterou spustíme a zvolíme Select Themes. Po otevření vám vyjede seznam a a vy zvolíte Multitasking. (Pokud chcete např. obrázek na černé pozadí, tak zvolíme i Wallpaper) 5. Vrátíme se zpět a zmáčkneme Respring. 6. Teď už máme Multitasking povolený a můžeme jej používat. Po povolení MT je váš systém malinko zasekanější, ale není to nic vážného. Citovat
†mefistos† Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 a Kdyz si date fw 4.1 a udelate si JB s redsnow tam primo mate wolbu "enable multitasking" a "enable wallpaper" a seka se to minimalne a mate vyhody 4.1 fw:) Citovat
Lentilek2 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 ještě bych doplnil,že se víc vybíjí baterie,a upozornil bych,že na FW 4.1 a 4.2.1 není unlock(je,ale dost omezený-nemůžeš už změnit IOS),a že to funguje na všech 4.X a 4.X.X Citovat
kozel97 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 a Kdyz si date fw 4.1 a udelate si JB s redsnow tam primo mate wolbu "enable multitasking" a "enable wallpaper" a seka se to minimalne a mate vyhody 4.1 fw:) A zrušíš to jak? :) Tohle je podle mě nejlepší volba pro ty, co to chtějí vyzkoušet. ;) Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 15, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 Nezrůšíš, musíš udělat znova JB. Navíc Wallpaper dost zpomaluje iP 3G a to rapidně + multi tasking mi tam chodil tak na pul = k ničemu, radši jsem to měl plynulý Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.