livenriot Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 jsem skoro na začátku u prvního bosse, jak jsou tam ty rybičky v akváriu a ta socha Atlase co drží zeměkouli, mám něco udělat s tou sochou abych ho zabil ale nevím co ...prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 jsem skoro na začátku u prvního bosse, jak jsou tam ty rybičky v akváriu a ta socha Atlase co drží zeměkouli, mám něco udělat s tou sochou abych ho zabil ale nevím co ...prosím o radu Za prví topic o hře už tu je a za druhý , když se na tebe ten robot rozebíhá tak se postav před tu sochu aby do ní narazil :) a takhle párkrát za sebou a máš to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 jesli si to dobre pamatuju, musis se vyhybat jeho utokum a az se "zadychaů tak ho parkrat bouchnout, mezi tim nez ho uplne vyridis, tam postupne praska ta socha, ta koule na nej pak spadne. nebo se musis motat kolem te sochy kdyz na tebe utoci, uplne presne nevim. ale hra to je mooc pekna, posledni kolo je úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livenriot Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 díkec moc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.