luky114 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 čus lidi..mam problem .. když hodim do iP simku a zadám pin tak mi to tam pak hodí jen tu klavesnici s EMERGENCY CALL.. nevíte co stim? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 To je novy iphone nebo je to iphone ktery jsi celou dobu pouzival normalne a najednou to zacal delat ? V pripade noveho (koupeneho treba na inzerat) iphone bych to tipnul na locknuty telefon od operatora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luky114 Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 je to iP z ameriky.. normálně bežel než sem ho napíchnul na PC a dal tam iOS 4.1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 tak to máš smůlu. Je locklej na AT&T operátora a unlock na tenhle sw zatim neni. každou chvíli má ale vyjít iOS4.2 a na něj bude unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luky114 Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ok ..díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 na 4.1 je podle všeho už unlock,přes sn0wbreeze 2.1 uděláš CFW a tam zaškrtneš Hacktivate nejnovší sn0wbreeze 2.1 funguje na všechny idevices včetně apple tv PS:mám iPod takže to vyzkoušet nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luky114
čus lidi..mam problem .. když hodim do iP simku a zadám pin tak mi to tam pak hodí jen tu klavesnici s EMERGENCY CALL.. nevíte co stim? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.