sejvi Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Uz jste se nekdo setkal s touto hlaskou po zapnuti PS3? Dnes jsem zapnul PS3 a vyskocilo to na me - nelze se prihlasit. Pritom jsem se v nicem nestoural. Pomohlo az prihlaseni rucne, znovu zadani hesla a precteni a odsouhlaseni podminek... Divne... :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Dneska to po me chtelo taky precist podminky znova.Pak vse jelo vpohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Taky to po me chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plantaznik Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Po mě taky, ale souhlasil jsem a nic se nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Tak to maji vsichni... Ze zacatku jsem se zhrozil co se deje...!? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Mě to včera taky naskočilo, je to kvůli novejm podmínkám s dodatkama o PS3 JB (a podobnýma), asi kvůli tomu už hodinu a půl běží 9 hodin dlouhá odstávka PSN/PSS(končí ve 2 ráno našeho času)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 otravní piráti, zas normální člověk nemůže na PSN, kvůli nějakému Jailbreaku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Kvůli tomu nemůžu hrát MoH po netu a pěkně mě to... ah! Každopádně to bude asi i kvůli AC: Brotherhood, novejm Prince of Persia bych to tak viděl a nevim kvůli čemu dalšímu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Funguje to uz nekomu ? Je online ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Já jsem online...ale ten Medal mi nejde pořád a PS Store taky ne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Aha takze asi budu muset zadat udaje znova,rucne co ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Me pomohlo znova zadat HESLO a pak jsem se bez problemu prihlasil... ;) Vse mi ted jde i STORE jede bez problemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tady jsem se dočetl toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ufff tak dnes vse funguje :) nic jsem nemusel zadavat rucne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts