witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Ahoj, včera sem rozebral PS3 a dnes do ni dal novou pastu. PS3 sem složil a mechanika nenajede a všiml sem si že ma v sobe DVD a toči se ale když zmačkunu at vyjede 2x zapipa. nivím co mám delat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Mechaniku sem rozebral a dvd vytahnul. a vbšiml sem si že kde vjiždi cd ta velka plocha je u prstřed takovy vystupek ktery tomu vadi aby dcd vjelo či vyjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Prez SZ jsem ti poslal link s navodem jak nato snad ti to pomuze :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Dík ale nepomaha to :(... neni to ten problem.... Proste v te mechanice je takovy přimo uprostřed naky cvakař a ten vadi aby to vzalo dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Cvakac co to je? Neni tam nekde pojistka co ma byt zamackla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 hledam už tu tu s tim 4/5hodin mr...am Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Prosím o smazaní,,lock,, (založim nove tema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trendo Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Ahoj muzes mi taky prosim te poslat ten odkaz jak na to diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj, včera sem rozebral PS3 a dnes do ni dal novou pastu. PS3 sem složil a mechanika nenajede a všiml sem si že ma v sobe DVD a toči se ale když zmačkunu at vyjede 2x zapipa. nivím co mám delat :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.