Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Harry potter and the deathly hallows : Part 1

toro

Recommended Posts

Zdravím, tak jsem nainstaloval update dashboardu, ale stále nic. Místo načtení hry se Xbox snaží spustit DVD jako film, což samozřejmě nejde. Jste si jistí, že to nemá nový typ ochrany?

Ak mas flash LT a novy dash, problem so spustenim by nemal byt. Problem moze byt v tom, ze mas stary flash a hru si nepatchoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem hrozný, ale ještě jedna oprava. U flashera jsem zjistil, že mám verzi 1.61, nikdy jsem aktivační disk ani patch nepotřeboval. Mechaniku mám Samsung či Toshibu (dle obrázků, které jsem tu našel) a jediná hra, která mi dělá problém (vyjma těch, které mají ochranu AP 2.5, které jsem nezkoušel) je právě Harry Potter. Mám nainstalovanou verzi dashboardu 21416. Jsem zmaten z toho, že bych měl poprvé patchovat nebo používat aktivační disk, když ostatní hry běžely bez těchto zásahů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu