toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Další hra , která nemá ochranu AP 25 - odzkoušeno s ABGX - patchováno na wave 2 ( mám FW 1.4 ) . Na dashboardu 9199 ale nejde spustit - vyžaduje update . Odzkoušel jste to už někdo na DB 12416 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 je v té verzi co je ke stažení český manual ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ma to cenu stahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 jezis ma to AP2.5 takže pokud nepatříte mezi ty co maji j-tag nebo hitachi mechaniku tak mate smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Ale ta hra nemá AP2.5, viz. úplně první příspěvek. Bylo to potvrzené i na Kočce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 jezis ma to AP2.5 takže pokud nepatříte mezi ty co maji j-tag nebo hitachi mechaniku tak mate smulu Jak se tak dívám na tvoje příspěvky , tak tady šíříš nesmysly a ještě urážíš . Nech toho - nikdo na tvé sprosťárny není zvědavej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose84 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak jsem nainstaloval novej update ve hře a zatím v pohodě ... dám vědět kdyby nastali nějaké změny :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose84 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak to chodí ale až po instalaci DB 12416 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 A nějaké dojmy ze hry? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose84 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zatím jenom nainstalováno a dojmy dodám zítra ráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose84 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak jsem ji hrál a přijde mi nic moc. Nevím, ale nějak mě nenadchla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 A poradíte mi někdo, kde DB 12416 stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose84 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Na live nebo přímo v týdle hře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravím, tak jsem nainstaloval update dashboardu, ale stále nic. Místo načtení hry se Xbox snaží spustit DVD jako film, což samozřejmě nejde. Jste si jistí, že to nemá nový typ ochrany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravím, tak jsem nainstaloval update dashboardu, ale stále nic. Místo načtení hry se Xbox snaží spustit DVD jako film, což samozřejmě nejde. Jste si jistí, že to nemá nový typ ochrany? Ak mas flash LT a novy dash, problem so spustenim by nemal byt. Problem moze byt v tom, ze mas stary flash a hru si nepatchoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 A to by mohl být problém, mám mechaniku Samsung či Toshiba, takže předpokládám, že mám flash iXtreme 1.6. Takže teď mám tedy iso pouze opatchovat a bude to? Omlouvám se za otázky, ale jsem laik :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ale zatím jsem žádnu hru nemusel patchovat, tak jsem lehce zmaten :D :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 na 1.6 ak sa hra nepatchuje na wave3, tak sa pouziva aktivacne DVD. Na starsie 1.2, 1.4, 1.5 sa patchuje hra na wave2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Jsem hrozný, ale ještě jedna oprava. U flashera jsem zjistil, že mám verzi 1.61, nikdy jsem aktivační disk ani patch nepotřeboval. Mechaniku mám Samsung či Toshibu (dle obrázků, které jsem tu našel) a jediná hra, která mi dělá problém (vyjma těch, které mají ochranu AP 2.5, které jsem nezkoušel) je právě Harry Potter. Mám nainstalovanou verzi dashboardu 21416. Jsem zmaten z toho, že bych měl poprvé patchovat nebo používat aktivační disk, když ostatní hry běžely bez těchto zásahů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 tak ja mam flash 1.61 benq a mi jedou v pohodě hry s wave 6 .ted jsem si stahl harryho pottera jdu vyzkouset a pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 tak mi to nejde updatoval sem dokonce az na 2.0.12611 a stále nic chce číst jako film.mam benq 1,61 doted vsechny hry s wave 6 sly nikdy sem je nepatchoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 mam ten stejny problem :( mam Samsung mechaniku a novej DASH 12611 a Harry Potter mi taky nejede :( nemate nekdo nejakou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Někdo tvrdí, že má nový typ ochrany, někdo tvrdí, že ne, tak vůbec netuším. Ale mám stejný problém, DVD se načte jako film, naskočí bílá obrazovka se zeleným logem Xboxu a hra nejde spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.