fox171 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Když si pořídím tento kabel k ovladači bude mi to dobíjet moje dobíjecí tužkové baterie nebo musím mít originální dobijecí baterky od MS ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ja mam nabijeni ze misto baterek (tuzkovych) je tam baterka jak v mobilu a tu nabijim usbeckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Když si pořídím tento kabel k ovladači bude mi to dobíjet moje dobíjecí tužkové baterie nebo musím mít originální dobijecí baterky od MS ? Dík Nebude ti to dobíjet tvé baterie - má to vlastní akumulátor , ale dost si na to lidi stěžují . Lepší je používat tužkové dobíjecí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Když si pořídím tento kabel k ovladači bude mi to dobíjet moje dobíjecí tužkové baterie nebo musím mít originální dobijecí baterky od MS ? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.