Pitipitipa Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Zdravíčko. Hodlám koupit Xbox za 4.760 nový a nevím zda 4Gb budou stačit a zda když budu hrát z DVD cca 10 her mi bude stačit paměť. Budou se popř vykreslovat správně textury? A nebo si koupit arkádu či Elite s výbavou? Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Stačit by ti to podle mě mělo...a Když ne tak by sis později (až našetříš) dokoupil HDD...( Teda aspon myslím že se dá dokoupit jestli ne tak mě opravte). A do tý doby ti ty 4 Gb stačit budou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Potvrzený... Dokoupit jde pište PM dam odkaz :-) PS: Doporučuji rovnou koupit 250GB... Máš tam i headset (který u 4GB nemáš) a i se ti to vyplatí kdyby si chtěl kupovat samotnej 250GB hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pitipitipa
Zdravíčko. Hodlám koupit Xbox za 4.760 nový a nevím zda 4Gb budou stačit a zda když budu hrát z DVD cca 10 her mi bude stačit paměť. Budou se popř vykreslovat správně textury?
A nebo si koupit arkádu či Elite s výbavou? Děkuji za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.