Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s netem

Otázka

Odesláno

Zdar, mam velkej problem. pred 14 dny mi prisel usb wifi klic a uz mam chut vyhodit to z okna.

mam fw 3.40 oe a

nastavil sem vse podle navodu takhle :

network setings-----) infrastructure mode-----) new conection---) scan---)nasel sem wlan ap---) none--) custom---) manual--------) tohle byl menší problem. udělal jsem to takhle ovládací panely-----) sítová připojení-----) připojení k místní síti---) podpora ----) opsal sem ip, masku, výchozí bránu, nds---)to sem opsal do psp--------) secondary dns sem vynechal-------)proxy server do not use-------)internet browser start------)ulozil sem to-------)test conection-------)communication with the server. A dns error has occurred-------) vyjedu pryc z browseru------)a ukáže se mi to nastavení ale u internet conection je failed.

Jak to mam změnit aby to šlo.

Rekněte jak to spravit a a kdybych někde pochybil napište mi to pls.

jsem lama tak mi to nějak lidsky napiste pls

dik

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

jezis to je tak tezky ? na PC si nastav sdileni netu!

Pak si na PC nastav IP PCcka 192.168.1.1

branu na PC vynech

DNS na PC vynech

masku nech (255.255.255.0)

---

na PSP pak dej IP 192.168.1.2

brana je stejna jako IP PC (192.168.1.1)

DNS stejny jako IP PC (192.168.1.1)

maska stejna jako na PC (255.255.255.0)

----

co je na tom tezkyho ??! je to jen o logice... jestli mas chut to vyhodit z okna, tak sis to nemel objednavat, kdyz neumis ani zaklady siti....

• 0
Odesláno

PC 192.168.1.1-254 nevím jaky máš koncovy na psp jsi dej koncovy IP + nebo-1

Takže PC 192.168.1.7 PSP 192.168.1.8 a pak ti to pujde na PC si klikni na ty dva monitory co maš na system tray-jak maš hodiny pak vlastnosti pak protokol sítě TCP/IP znova vlastnosti a tam uvidíš IP tvého PC

A KDYŽ V PSP NEZMÁCNEŠ MANUAL TAK SE TI NASTAVÍ SAMO POKUD NEVYSÍLÁŠ S NĚJAKYM ZABEZPEČENI NAPŘ. WEP

• 0
Odesláno
anonymousi napiš mi to prosim detailněji, ja nevim ve který siti to mam robit jestli ve místní síti nebo ve bezdrátové připojení k síti 4 ?

a taky jak se k tomu dostanu

samozrejme ze v bezdratove ;) prece si nechces menit pripojeni k LAN (dratove) siti ;) snad to pochopis, kdyby nejaky problem, napis to sem a hlavne dej screen!
heh kámo ty seš dobrej,to jako když si chci něco objednat tak o tom musim vědět vše??To bych z tý elektroniky co mam doma zblbnul!
nerekl jsem vse, ale nejaky zaklady by jsi mel umet, navic tohle se vubec netyka toho vyrobku - totiz usb klienta - jakoze toho jak funguji site... (ja teda doma umim ovladat vsechnu elektroniku, co mam, to jsem snad nejakej divnej nebo co ?)
  • 0
Odesláno
jo tak mam úplně stejnej problém díky za rady, vyzkouším a když to nebude fachat jak má, tak napíšu ;)

EDIT: hmm, tak teď mi zase nechce naskočit signál :(

k tomu signalu.. to uz se netyka IP apod.. ale primo softwaru dodavanyho s tim klientem.. vice ti nepovim, protoze ho nemam .. ty IP adresy je vseobecnej zaklad :) ten plati u vseho
  • 0
Odesláno

Me to taky neslo ale pak mi to naskocila ani nevim jak takze nastaveny to mam takto(jo a mam USB wifi klic A-link ze supergamer):

V zd programu ktery je soucasti USb wifi klice se musi nastavit v mode :acces point pak dat more settings a nastavit v Bridge adapter sitovou kartu.Pak se musi kliknout pravym tlacitkem na mista v siti a dat vlastnosti.U obou pripojenich(u me pripojeni k mistni siti 1 a 2) se musi povolit sdileni a v nem pak zaskrtnou vsechny sluzby.

Nastaveni wifi klice:

IP. 192.168.1.1

MASKA:255.255.255.0

vse ostatni bude prazdne

Nastaveni v psp:

ja jsem dal jen scan a kdyz jsi to samo naslo tak mi to slo.

EDIT:zapomel jsem ze jeste v tom zd programu jsem nastavil mac adresu psp ta se zjisti v psp v system information

Na ostatni dotazy odpovim bud pm nebo na mailu usenext@seznam.cz

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu