setik Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Zdravim, mam takovy problem,mam PS3 250GB , kupovane nove v cervenci ,celou dobu mi jelo bez problemu,a dnes z niceho nic zapnu TV a pote PS3 a nenajede mi obraz(cerna obrazovka),ale zvuk jede,slysim jak si prepinam ikony v menu.Nevite kde by mohl byt problem??asik to mam odnest na reklamaci ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Předtím ještě zkus tu vypnutou ps3 zapnout zmáčknutím tlačítka pro vysunutí disku. To pak pořád drž, dokud neuslyšíš dvě pípnutí (pokud se ti ani pak neobjeví žádnej obraz, tak do servisu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ^^ nedělá se to spíš tlačítkem Power ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Jo, no vidíš. Máš pravdu :-) ejectem by udělal tak akorát fantest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak jsem to zkousel podle vasi rady,a pomohlo to,resetl se obraz a uz jede,mockrat dekujuuu :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts