Bojkas Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Ahoj, je pravda, že Sony zablokovalo platby kartami na zahraničních účtech? Pokud ano, dají se ty účty nabít alespoň pomocí Network Card? Kde by se ta karta dala sehnat? Amazon .co.uk a com je do ČR neposílají a taky by to trvalo zbytečně dlouho, nedá se pořídit nějaká Online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ano dříve mi to šlo, nyní mi nefunguje,škoda. Proč to Sony dělá nechápu, akorát přichází o zisky. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bojkas Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 No tak US store je očividně nejlevnější, takže možná sony o ty zisky přicházela takto. :-/ A co ty PS3 kupony? Budou fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 to je blby akorat jsem zjistil ze je tam nejvic veci ke stazeni tak sem chtel delat novy ucet ale jak vidim tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.