huja Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 čus mam takovej problém, snažim se už druhý den stáhnout z Xbox live hru Trials HD a pise mi to chybu ze se nemužu připojit. Demo stáhnout jde, stejně tak jako ostatní hry (stahoval jsem Duke Nukem 3D a Serius Sam 2 - plné verze + hafo dem). Jediné to Trials mi nejde, což mě štve, je to totiž super hra. Dám ho stahovat a naskočí mi error 8015000A nebo tak nějak Poradí mi někdo jak to vyřešit pls? Díky - Mám gold účet (jeste cca. 3 týdny) - Mám MS pointy (2000) - internet mi určitě funguje jak má - Mám CZ Xbox live účet - Xko jsem zkoušel i restartovat, pořád to samé - nejde to ani přes dash ani přes web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Asi chyba u MS, zkus to zítra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.