Rychlahuba Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ahoj, mam notebook HP DV5 a chtel bych se zeptat jak bych mohl zprovoznit wifi? Neake ovladace jsem stahl nainstaloval ale stejne me tu wifi nikde nechce zobrazit... trochu trpelivosti semnou mam notebook poprve. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 pohledej tady ;-) http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-001&h_lang=cs&h_cc=cz&h_product=1132551&h_client=S-A-R301-1&h_page=hpcom〈=cs&cc=cz ,jelikož neznám úplny název tvého NB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Kamošce to dělalo taky, reinstaloval sem jí widle a už to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj, no to bych mohl udelat ale nemam recovery disc... staci nekde stahnout visty a dat tam muj klic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak ty stranky jsem prozkoumal, nainstaloval vse z polizky sit a modem a stejne nic... reinstalovat se mi moc nechce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rychlahuba
Ahoj, mam notebook HP DV5 a chtel bych se zeptat jak bych mohl zprovoznit wifi? Neake ovladace jsem stahl nainstaloval ale stejne me tu wifi nikde nechce zobrazit... trochu trpelivosti semnou mam notebook poprve. Diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.