Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim Pomoc

Renda1468625488

Otázka

prosim pomoz te mi v menu a kdyz vibiram hru tak mi neblbnou sipky ale kdyz uz mam vybranou hru a uz jsem ji zapnul tak v te hre mi zacnou blbnout sipky je to jako kdyby se ovladaly sami z vlast kdyz hraju auta tak zatacim analogem a me to zatim na sipkach zataci na druhou stranu. prosim porad te mi nekdo jestli bude te nekdo vedet co stim. dekuji psp mam flashle neni to tim?:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

doufám žeš šipkou najel doprostřed aby se mohla hejbat na všechny strany. pokud se nehejbá řekl bych že budeš mít nejspíš už vymačkany ty snímače nebo jak bych to nazval takže se ti nejspíš mačká samo. Takhle toho ale moc nevyřešíme, nejlepší by bylo kdyby pspčko otevřel, pak by bylo víc možností jak zjistit co tomu je. btw co to je zač? fat/slim/brite ???

Odkaz ke komentáři

• 0
doufám žeš šipkou najel doprostřed aby se mohla hejbat na všechny strany. pokud se nehejbá řekl bych že budeš mít nejspíš už vymačkany ty snímače nebo jak bych to nazval takže se ti nejspíš mačká samo. Takhle toho ale moc nevyřešíme, nejlepší by bylo kdyby pspčko otevřel, pak by bylo víc možností jak zjistit co tomu je. btw co to je zač? fat/slim/brite ???

Slim je to skusim rozebrat

Odkaz ke komentáři

• 0
nevis co to je XMB

(XrossMediaBar). Ve vodorovné řadě se zobrazují funkce systému řazené do kategorií. Ve svislém sloupci se zobrazují položky, které lze v jednotlivých kategoriích provádět. Hlavní obrazovka rozhraní XMB™ je označována jako „úvodní nabídka“.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu