brdeckaf Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 :cry:Dobry den lidicky mam problem, zniceho nic mi zacala nejak blbnout asi mechanika u ps3. Zapnu vsechno jede vlozim hru hraju chvili napr CoD a jak mi zacne nacitat, tak se mi to tam nejak sekne, v mechanice jakoby chtelo nacist ale nenacte, jen vydava takovy zasekavaci zvuky. Pak kdyz vyjmu hru tlacitkem na konzoli tak vyjede a hned ji tam dam znovu tak se mi uz ani nenacte a v menu ji nevidim.A dam tam film na dvd a ten jede v pohode. Zkousel jsem uz aji to vyfoukavani, ale nepomohlo. Dekuji za jakoukoliv odopoved ktera pomuze. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 nemas BR s hrou nejak moc poskrabany?tipoval bych to na BR laser,ze je asi v haji,nebo je spinavy.mas ps3 jeste v zaruce?pokud si troufas tak ps3 rozeber a pekne vycisti mechaniku,mohlo by to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 měl jsem stejnej problém... občas mi začala vynechávat mechanika, až přestala úplně... vyřešil jsem to novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Dela mi to u vsech her, zacalo to zniceho nic a ted uz to dela porad jak zacne nejakej loading, ale vzdy az treba po2 minutach hrani. Ps3 jeste nemam ani rok. To by ten laser teda moc nevydrzel. A dvd jede uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 pokud v mistnosti kde mas ps3 nekdo kouri nebo mas vic prasno cocka se zanese a to by mohl byt tvuj problem pak jen cisteni vyfoukani nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ale jak vycistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 musis ps3 rozebrat aby si se dostal na mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 na tvem miste bych to vubec neresil a rovnou sel do servisu dokud je zaruka max muzes zkusit nejake cistici cd (s tekutinou) ne jen to se steteckem... pokud to nepomuze cemuz moc neverim protoze mi to nikdy v zadne mechanice nepomohlo tak servis a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.