pesan71 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ahoj všem, hledám někoho, kdo flashne PSP a je z okolí Hradce Králové nebo Královéhradeckého či Pardubického kraje. Mail na mě je jan.skrbek@seznam.cz případně sms na 603 220 560. Díky moc za informaci či tip na někoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-FoX Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Já bych ti to flashnul. email: x-fox@email.cz Jsem z Pardubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 :-( .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
widle Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 shanim flashera z HK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.