merkurer Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zdravím všechny ! Chtěl bych Vás moc poprosit o pomoc a rady při výběru telefonu. Mám si vybrat telefon do - něco málo přes 6 000kč. Jaký by jste mi doporučili ? Čekal bych od něj dotykový display(samozřejmě nejlíp kapacitní), pohybový senzor (využitelný ve hrách), hudbu (kvalitní), hry (kvalitní), dobrý foťák (nejlíp i s bleskem atp. a 5mpx) a operační systém, wifi a rychlá data. Ohledně operačního systému - do teď jsem měl symbiana a přemýšlím jestli nezkusit třeba androida. Prej je dobrej. Nad windows mobile jsem taky uvažoval, ale prej je to skoro nepoužitelný :D Jako první se mi líbil SE xperia x10 mini pro, ale prý bývá problém ve hrách a apps s rozlišením a není na hraní moc dobrý-co myslíte vy ? Taky jsem zkoušel hledat přes heureku pomocí srovnání parametrů: http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:1619:1;1620:1;1636:1;1651:387362;1656:1;2380:1;2381:1;2382:247;2479:101172,5827,5879;3677:1;13474:1;p:-6000/ doporučili by jste mi nějaký z nich ? Díky předem za odpovědi... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ahoj,doporucil bych jakykoliv telefon s Androidem.Diky siroke uzivatelske komunite lepe od HTC,nez treba SE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Myslím, že bys mohl být spokojen s HTC Wildfire, také mám v plánu ho kupovat, za málo peněz hodně muziky, řekl bych:-). Koukni se na nějakou recenzi a uvidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Díky za odpovědi :) Jonny1619: Ten mi taky celkem padl do oka, jen co říkáš na ten QVGA display ? Nebude dost velký handicap? Nebude s ním stejný problém jako u toho SE x10 mini pro ? Jinak taky jsem se o něm dočet, něco v tom smyslu, že upgrade na novější android není moc reálný, kvůli malé hardwarové konfiguraci. Co myslíš ? :) A co říkáte na WM ? Taky myslíte, že je skoro ,,nepoužitelný´´ ? A ještě ohledně toho wildfireu - dočet jsem se, že fotí dost mizerně ?! A myslíte, že bude hudebně dobrý ? Díky předem za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Jo a zapoměl jsem dodat, že by mě celkem lákala querty (nejlíp výsuvná :) ) Edit: Tohle mě celkem posadilo na prd*l: www.mobilenet.cz/recenze/clanek.php?id=r301&htc-wildfire:-hracka-pro-dospele :) to bych se možná i bez té hw querty obešel x) myslíte, že ta music opravdu bude tak na prd? A co to QVGA, bude sekat dobrotu? Je lepší jak x10 mini pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Díky za odpovědi :) Jonny1619: Ten mi taky celkem padl do oka, jen co říkáš na ten QVGA display ? Nebude dost velký handicap? Nebude s ním stejný problém jako u toho SE x10 mini pro ? Jinak taky jsem se o něm dočet, něco v tom smyslu, že upgrade na novější android není moc reálný, kvůli malé hardwarové konfiguraci. Co myslíš ? :) A co říkáte na WM ? Taky myslíte, že je skoro ,,nepoužitelný´´ ? A ještě ohledně toho wildfireu - dočet jsem se, že fotí dost mizerně ?! A myslíte, že bude hudebně dobrý ? Díky předem za odpovědi ;) Tak ten display, respektive to rozlišení je asi jedna z největších slabin, v hodně recenzích se píše, že je to dost špatné, na druhou stranu, když jsem pročítal android forum nebo projížděl videorecenze na youtube, tak většina uživatelů tohoto telefonu uznává, že rozlišení není nějak závratné, ale dá se sním pracovat dostatečně pohodlně, text není nějak kostrbatý a podobně, takže žádná hrůza to není. Jasně, není to tak jemné, jako třeba u Desire, ale tam taky platíš jiné peníze. Navíc si častokrát stěžují na rozlišení i proto, že si nemůžou stáhnout úplně všechny aplikace, což mě ale taky nějak nepálí, nepotřebuji tam mít úplně všechno a i tak je tisíce aplikací, které pojedou i na tomto rozlišení. Mně osobně to teda nepřesvědčilo o tom, že bych si ho neměl koupit:-). U toho SE, nad kterým jsem taky přemýšlel mě odradilo, že je display celkem malý, přece jenom těch 7 desetin palce nebo kolik to je udělá asi dost slušný rozdíl. Jinak se mi ten SE taky líbí, je to hezký telefonek, navíc má i o něco silnější procesor, což taky není k zahození. O fotkách jsem na forech četl něco v tom smyslu, že je většinou při zvolení nějakého režimu dělá nafialovělé, namodralé a podobně, ale když si to nastavíš sám, tak umí dělat i celkem slušné fotky, ten SE bude mít asi lepší foťák no:-). S WM nemám zkušenosti, ani mě to nikdy nějak moc nelákalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Zatím děkuji moc za všechny odpovědi ;) takže jsme ve finále ... HTC WildFire vs SE Xperia X10 mini pro... A teď, co si vybrat ? :D Co by ty by jsi mi z mých požadavků více doporučil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Je to těžká volba:), možná ti ještě pomůže tato recenze, jestli si jí ještě nečetl (ale myslím, že už určitě jo). Osobně se mi na tom SE líbí to, že je kompaktnější, výsuvná kvalitní klávesnice (připomíná mi to PSP GO a prostě mě to pořád nějak přitahuje:D), slyšel jsem, že má hodně dobrý systémový reproduktor a je to Sony Ericsson, už jsem měl hodně těchto telefonů, takže vím co očekávat po stránce kvality, respektive, že to bude mít nějakou úroveň:-). U toho Wildfire se mi líbí větší display, multitouch, design se mi taky hodně líbí a přijde mi, že nabízí lepší služby, co se týče provázanosti s různými soc. sítěmi a podobně, na druhou stranu se bojím, že mi může nějak blbě spadnout, praskne sklo, a pak by to bylo hodně blbé no. To se u toho SE samozřejmě taky může stát, ale připadá mi, že by se to minimálně nerozbilo "tak" snadno:-). Volba je na tobě no, já asi půjdu do toho Wildfire, záleží taky na ceně, pokud bych natrefil na nějakou hodně výhodnou nabídku u jednoho z těchto dvou, tak nepřemýšlím a kupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zdravím! Takže taky asi půjdu do toho wildfire, i když furt semnou cuká ta querty a ,,minivelikost'' :D na jiném fóru mi totiž taky hlasovali jen pro wildfire a padl příspěvek, že ta xperia je takový polotovar, umí vše ,ale nic pořádně. Máš na to podobný názor? Edit: a prý nemá javu :( nevíš, jestli to pak jde řešit? Edit2: Takže mám vybráno :) HTC Wildfire :) Budu obědnávat z tud: http://www.telefony-online.cz/htc-wildfire-black-4674.html . Dodání hned na druhý den a měl by to být kvalitní shop :) Myslíte, že ten černý je pěkný ? Nejdřív se mi pozdával brown, ale ten je dražší, nebo to závání šedivkou (popř. customizací pro daného operátora) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.