masi113 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zdravim. Chci se připojit na xbox live, nevim co s tim je, mam router a připojil sem do něj a do xboxu ethernet kabel, ale nejde to. Když dam test connection tak mi to projede tim prvnim ale před tim internetem to zastaví. Pls pomocte. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zkus to ještě pár krát... Pokud ti to pořád nepude tak máš vadnej kabel a nebo něco s konzolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 TheSkung nesmysl, pokud by bylo něco s kabelem tak mu neprojde první test. Na routeru si musíš povolit UpNp a porty pro komunikaci, nebo IP adresu boxu dát do DMZ, nebo ji oznacit jako virtual server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Díky za rady, ale vyřešil jsem to tak,že jsem napsal všechny ty údaje manuálně a šlo to, ale dneska z ničeho nic přestal fungovat. Už ani nepřejel přes Network, ale když jsem dal automatic nastavení tak to přes network přejelo, ale zase se to zaseklo na internet. Nevim co mam dělat. Pls poraďte znovu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Víš co máš za typ routeru? U některých je třeba nastavit větší MTU na min 1365 (Maximum Transmission Unit), případně vypnout NAT pokud používáš (nebo ho nastavit pro xbox), pokud máš vyplé DNS tak nastavit ručne IP xboxu a brány atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
masi113
Zdravim. Chci se připojit na xbox live, nevim co s tim je, mam router a připojil sem do něj a do xboxu ethernet kabel, ale nejde to. Když dam test connection tak mi to projede tim prvnim ale před tim internetem to zastaví. Pls pomocte. Dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.