Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Firmware 4.2e vs Wii kamera

Ledak

Otázka

Ahoj,

mám Wii 4.2e instalovaný homebrew channel (usbLoader se me nepodařilo rozchodit) a čip wasabi DX 3.0 všechny hry fungujou bezproblémově a to jak novinky tak dříve vydaný. Koupil sem orig. hru Racket sport party s Motion kamerou. Po zapojení kamery a spuštění hry obrazovka zčerná a Wii se kousne. Zkoušel jsem i zálohu hry Your shape, ale Wii se chová uplně stejně jako v předchozím případě.

Nevíte kde by mohl být zakopanej pes?

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tohle uz jsem resil drive u Your shape a tak preposilam svuj post, snad pomuze..

Ahoj lidicky,

tak uz jsem to vyresil. Problem je v tom ze YourShape vyzaduje IOS58, ktery obsahuje driver na kameru. Pote, co jsem ho tam natlacit, tak uz vsechno funguje. Ale: pri zapnuti Wii nesmi byt kamera v USB portu, jinak cerna obrazovka. Druha vec je, ze kamera vyzaduje byt v levem USB portu. Coz v pripade originalniho DVD neni problem. Ale pokud to spoustite z HDD, ktery smi byt take jen v levem USB portu, tak je prusvih. Pokud byste nekdo vedel, jak tohle resit, tak to sem prosim pisnete, at se s tim dalsi lidi netrapi. Nekde jsem cetl, ze existuje nejaka IOS patch, diky ktere Wii zacne brat oba USB porty jako sobe rovne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu