Mandy1988 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Vždycky jsem si chtěl koupit iPhone 4. Dnes jsem viděl Cenzura, přečtěte si pravidla fóra!. Zevnějšek je velmi podobný iPhonu 4.But cena se mi hesitate.Is to pravda iPhone 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Hej piš srozumitelně,bud anglicky nebo česky,tohle se nedá číst! Jinak ten airphone nemá vůbec cenu,koupil jsem repliku apple sluchatek,strčil do uší,iPod mi spadl a sluchatká jsou roztržená na polovinu a mikrofon je vypálený,totéž jsem zkoušel z originály a ipod začal viset na sluchátkách. Fakt to jsou šunty,možná to vypadá dobře,ale HW je nanic rozjede ti to maximálně nějakou hru do obyčejného mobilu,a pokud ti to spadne nebo něco jineho tak to máš zničený hned,jedině pokud to chceš na internet volání a smsky a budeš to mít dennodenně na stole a nebudeš to přenášet tak si to kup,ale vsadím se,že jak si to koupíš,tak budeš nadávat. Ted jsem se díval na fotky,vypadá to fakt věrohodně :-) ,kromě těch screenu :D PS:a pokud už budeš něco kupovat,atk kup android(opravdový),protože airphony mají OS ,který jen vypadá jako IOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nesouhlasim,ted se delaji tak dobre kopie Iphonu ktere jsou snad rychlejsi nez 3g mozna nez 3gs.Napr. PinPhone,nova verze Ifonu I920 se systemem Bada od samsungu a nebo nejake se systemem windows ale ty uz se moc nepodobaji orig Iphonum.Jinak copie Iphone 4 jeste nejsou takzvane "na velke urovni,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandy1988 Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 V ceně je opravdu atraktivní, ale to není reálné Iphone 4. To vypadá opravdu jako Iphone 4.:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Píšete si s botem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Is to pravda iPhone 4? Chlapci... nebudu vám do toho kecat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.