rockyzz Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Je tu dost řečí o tom že není doplněný na českym LIVU marketplace, chci se zeptat je to pravda? Ja chci migrovat co nejdřív aby mi zmizel IP lock na nějaký věci co si chci stáhnout ale prí je na ČR marketplace jen půlka věcí co je na UK, US atd? Je to pravda? Pokud jo tak je podle mě ještě úplnej nesmysl migrovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Mno, bohužel je to tak, marketplace je zatím dost "chudé" což se týká hlavně arkade her a plných her (plných ke koupi je tam cca 7). Ale co se týče DLC tak to nebude tak hrozné, zatím jsem zkoušel DLC pro Assasins Creed 2, Gears of War 2 a nebyl problém....Nevím jak u jiných her, ale myslím si že to bude také OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huja Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Chybí toho si myslim docela dost, např. tam nejsou DLC na Mass Effect 2 , málo arcade her a chybi facebook/twitter. Snad to časem přidají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Můžu mít dotaz, jestli je dostupný na českém Live "Deal of the Week"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak jsem to teď kontroloval a vypadá to, že na český Live se slevy z "Deal of the week" nevztahují... Například pro tento týden je zlevněna hra Shank (http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Shank/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410a62?cid=search) ale na českém marketplace není vůbec v nabídce pokud koukám správně... link na Deal of the week (US): http://marketplace.xbox.com/en-US/Promotion/dealoftheweek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Kdybych to vedel tak ani neprechazim.Ja nevidim zadny prinos.Hrat jsem mohl tak ci tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 No a co zrušení IP locku? Na CZ livu můžeš stahovat i hry který jsi stahovat nemohl... To je dost velký PLUS, ale je tam toho zatím málo to je dost blbé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak ip lock se tim zrušil i pro ty co sou furt na US/UK účtech. Pár vyjímek sice stále je třeba Duke Nukem ale ten podle mě neni ani na cz livu (neověřeno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 ale třeba cod classic na uk/us nejde...... myslím že na cz už půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Duke Nukem na czlive je k dispozici ke stažení.. (vyzkoušeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 A jakej? Manhattan Project nebo 3D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak sem si na zkoušku udělal i CZ profil a duken 3D opravdu narozdíl od US stáhnout de. Ale kdyz sem si profily porovnal tak na CZ je 155 arkádovek a na US 328. Na CZ učtu pod písmenanama J, U, X nejsou žádný hry na US sou pod J-2, U-1, X-1 hra, a všechny stáhnout dou. Schválně sem porovnával jen ty písmena u kterejch na cz nejsou žádný hry abych nemusel hledat co chybí, u ostatních písmen je na US zhruba 2x víc her jak na CZ a drtivá většina stáhnout de. Co sem se pak díval na CZ chybí napr. Shank nebo Super Meatboy a docela by mě vadila i absence Music a Video marketplace kterej je docela dobrej na nový trailery k filmům. Jo a staženej duken se mi aktivoval i na US accountu :) , takže CZ si nechám na stažení těch pár her co na us sou furt bloklý, jinak pofrčim na bohatšim US. Jak je to na UK nevim ten sem neporovnával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Kurna tak ten Shank me mrzi. Chystam se zalozit ucet ale tohle me stve. Sem si chtel zahrat v Co-Op s kamosem ale jestli to tam neni tak to nevim teda... Neda se to nejak osulit? Tu hru zeru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Když si uděláš i US účet a v něm si hru stáhneš tak by se ti měla přidat mezi stažený hry i na CZ učtu. Ale prvně to rači vyzkoušej s demem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mno, podle toho co psali při migraci účtu tak zakoupené věci se prý nepřevádí a musí se znovu koupit, psali tam konkrétně že si před migrací účtu mám zazálohovat veškerý stahovatelný obsah... ale třeba to psali jen pro jistotu, kdyby to někomu nefungovalo, aby to nechtěl reklamovat, kdo ví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak snad tam toho Shanka casem doplni... Je to ted na zacatku dost osekany. Zalezi jak se to chytne no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 vytvoril jsem si cesky ucet zvlast od anglickeho a nejde mi registrovat visa, kterou pouzivam normalne na nakup v GAME.co.uk a paypal... proste ji to neautorizuje.. celkem me to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 před chvílí jsem přidal kartu visa a v pohodě prošla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Já vypisuju stejně jako vždy a prostě mi to nebere. Ideálně, kdyby se dalo platit přes PayPal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mě Visa šlape také bez problémů, ale PayPal bych také radši, snad se časem dočkáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 a nastavovali jste pres windows nebo pres xbox? diakritika? format jmena.. nevim co jeste vyzkouset.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mno já to nastavoval na pc přes webové rozhraní, vyplnil jsem bez diakritiky a hned se to aktivovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tato transakce podléhá Podmínkám použití služby Xbox LIVE. Nyní bude provedena srážka z vaší kreditní karty. Žádné vrácení peněz. Vaši kreditní kartu nebylo možné autorizovat. Obraťte se na poskytovatele své kreditní karty nebo zadejte číslo jiné karty. webove rozhrani k nicemu.. bez diakritiky, vse vyplnene jako kdekoli jinde(zavvi.com, game.co.uk, paypal, steam) a proste m$ to nechce spolknout. Nechapu v cem maji problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to také nechápu, skus zavolat na podporu jestli se s tím už nesetkali třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Chtel bych se zeptat sou tam i naky premium themata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.