Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX LIVE ČR MARKETPLACE - JAK JE TO Z ARKÁDAMA, DLCčkama atd?


rockyzz

Recommended Posts

Je tu dost řečí o tom že není doplněný na českym LIVU marketplace, chci se zeptat je to pravda? Ja chci migrovat co nejdřív aby mi zmizel IP lock na nějaký věci co si chci stáhnout ale prí je na ČR marketplace jen půlka věcí co je na UK, US atd? Je to pravda? Pokud jo tak je podle mě ještě úplnej nesmysl migrovat ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, bohužel je to tak, marketplace je zatím dost "chudé" což se týká hlavně arkade her a plných her (plných ke koupi je tam cca 7). Ale co se týče DLC tak to nebude tak hrozné, zatím jsem zkoušel DLC pro Assasins Creed 2, Gears of War 2 a nebyl problém....Nevím jak u jiných her, ale myslím si že to bude také OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to teď kontroloval a vypadá to, že na český Live se slevy z "Deal of the week" nevztahují... Například pro tento týden je zlevněna hra Shank (http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Shank/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410a62?cid=search) ale na českém marketplace není vůbec v nabídce pokud koukám správně...

link na Deal of the week (US): http://marketplace.xbox.com/en-US/Promotion/dealoftheweek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si na zkoušku udělal i CZ profil a duken 3D opravdu narozdíl od US stáhnout de. Ale kdyz sem si profily porovnal tak na CZ je 155 arkádovek a na US 328. Na CZ učtu pod písmenanama J, U, X nejsou žádný hry na US sou pod J-2, U-1, X-1 hra, a všechny stáhnout dou. Schválně sem porovnával jen ty písmena u kterejch na cz nejsou žádný hry abych nemusel hledat co chybí, u ostatních písmen je na US zhruba 2x víc her jak na CZ a drtivá většina stáhnout de. Co sem se pak díval na CZ chybí napr. Shank nebo Super Meatboy a docela by mě vadila i absence Music a Video marketplace kterej je docela dobrej na nový trailery k filmům. Jo a staženej duken se mi aktivoval i na US accountu :) , takže CZ si nechám na stažení těch pár her co na us sou furt bloklý, jinak pofrčim na bohatšim US. Jak je to na UK nevim ten sem neporovnával.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, podle toho co psali při migraci účtu tak zakoupené věci se prý nepřevádí a musí se znovu koupit, psali tam konkrétně že si před migrací účtu mám zazálohovat veškerý stahovatelný obsah... ale třeba to psali jen pro jistotu, kdyby to někomu nefungovalo, aby to nechtěl reklamovat, kdo ví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato transakce podléhá Podmínkám použití služby Xbox LIVE.

Nyní bude provedena srážka z vaší kreditní karty. Žádné vrácení peněz.

Vaši kreditní kartu nebylo možné autorizovat. Obraťte se na poskytovatele své kreditní karty nebo zadejte číslo jiné karty.

webove rozhrani k nicemu.. bez diakritiky, vse vyplnene jako kdekoli jinde(zavvi.com, game.co.uk, paypal, steam) a proste m$ to nechce spolknout.

Nechapu v cem maji problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu