nero23 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Čau když formatuju Hard Drive tak co všechno se mi smaže smažou se mi aji hry co už tam byli atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Uplne vsechno se ti smaze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 co to znamena uplne vsechno muze par veci napsat třeba nejake duležitejši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 co to znamena uplne vsechno co znamená všechno? všechno je opak ničeho, nic je opak všeho. Stačí ti to takhle? Nějaké další otázky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 smaže se aji ve okolo avatar obleceni atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Dashboard se ti nesmaže - ten je uložený ve vnitřní paměti xka . Smaže se ti jen vše co máš na HDD . To , co na HDD máš si můžeš zkontrolovat v MEMORY xboxu . Jak je to s oblečením nevím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 diky to jsem potřeboval vědet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 a nebudeto vadit při reklamovani ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Možnost naformátovat HDD je přímo i v Dash Xboxu. Nehledě na to, že při reklamaci HDD neposíláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 a nebudeto vadit při reklamovani ?? Při reklamování odevzdáváš xbox bez HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nero23
Čau když formatuju Hard Drive tak co všechno se mi smaže smažou se mi aji hry co už tam byli atd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.