semis Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Cus :) Jsem novacek, A chtel bych vedet jeslti jde neak pustit hra na HDD bez vlozeneho cd ? Ja tu hru zkopiroval ale pise mi to ze mam vlozit cd ? Tak na co to potom je to kopirovani na HDD ? Dik za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 ne...je to proto aby se netocila/neopotrebovavala mechanika.a xbox je navic potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Navíc pak v některých hrách nepustíš například replay, konkrétně NBA2k11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 nebo dirt 2 nebo forza atd... :) a jeste nejaky hry potrebuji druhe dvd (a to je potreba nainstalovat treba forza :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semis Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Kk dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Cus :) Jsem novacek, A chtel bych vedet jeslti jde neak pustit hra na HDD bez vlozeneho cd ? Ja tu hru zkopiroval ale pise mi to ze mam vlozit cd ? Tak na co to potom je to kopirovani na HDD ?Dik za odpovedi :) Prosimte me by zase zajimalo jak jsi ji tam zkopiroval :) prez nejakej program a nebo jsi tam nahral image? a nebo je v xku nejaka funkce zkopirovani dvd na hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ano, v Xboxu je opravdu funkce zkopírování hry na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Prosimte me by zase zajimalo jak jsi ji tam zkopiroval :) prez nejakej program a nebo jsi tam nahral image? a nebo je v xku nejaka funkce zkopirovani dvd na hdd? Hru z DVD v mech. normalne instalujes na HDD, resp. na USB kluc/ext.HDD. http://support.microsoft.com/kb/960173?sd=xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 A kdebych ji mel hledat ? nikde jsem to nevidel mozna spatne koukam... mam nove XkoS s 250GB HDD diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Super diky trezzore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 "My xbox", dole mas ikony tlacidiel, tak stisni "Y" a budes mat ponuku na instalovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Nevíte náhodou, jak je to s tím HDD ? Mám 4 GB verzi. Mohu použít klasický 2,5 palc. HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Dal by se propojit novy xbox s hdd s pocitacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
semis
Cus :) Jsem novacek, A chtel bych vedet jeslti jde neak pustit hra na HDD bez vlozeneho cd ? Ja tu hru zkopiroval ale pise mi to ze mam vlozit cd ? Tak na co to potom je to kopirovani na HDD ?
Dik za odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.