Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přehřívání NB

Lentilek2

Otázka

Mám acer 5542g a třeba když zapnu flatout 2 tak po 5 minutach hrani se mi vypne notas a je uplně teply,segra ma ten samy a může hrát klidně hodinu v peřinách a nic ikdyž má pak CPU na 120 C :cheesygrin: mě to po vyvrcholeni 100 C vypne,nevím jestli to je nějaka závada.

Teď už ho mívám na mramorovém stole(nejlépé vstřebává teplo) a mám ho podložený 4ma špuntama na minerálku,takže může dýchat v klidu.Když zapnu notas zapnu Speccy a CPU behem 5 minut dostane 65 C a drží se to na tom,ikdyž nic na něm nedělám.Takže chcu radu nějaký program na zvyšení otáček ventilátoru,nebo něco jiného.

PS:už jsem v něm taky vysaval podle rad na jiných forech

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1) na sledovani teplot si stahni HWmonitorPro at vis co se konkretne prehriva

2) napis nam, jakou mas gafiku (jeji oznaceni)

3) zvysit otacky pres program nejde bych rekl, protoze je to zalezitost biosu, takze bych ti doporucil updatnout bios

4) mozna mas zaneseny chladic vevnitrku, tak bych kuchl notes a procistil to, ale to az po tom co nam reknes co se konkretne prehriva

btw jestli tvoje sestra ma ten notes v perinach a ma 120°, tak to ten notes pude brzo do srotu... to je jiste

Odkaz ke komentáři

• 0

1)Staženo :D

2)Ati mobility radeon hd 4570 512mb(svoji) 2800mb max

3)BIOS neupdatuju,jednou jsem tim zničil notas,vypalilo mi to HDD a jine to nebere,takže jen usb 1.1 ,se kterým se bootuje 10 minut ubuntu

Jo a taky mě napadlo,že to může být OS(mám uplně original windows EN,který nebere můj OEM klíč)

Mám zálohu toho windowsu co tady byl,ale vždycky mi to hodí error.

Jo kdybyste měli nějaké ISO Windows 7 home premium 64bit s OEM klíčem tak hoďte pls(nejlépé s češtinou)

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak to s tim biosem se mi zda dost divne a ovladani zapinani vetraku je stejne v biosu. Pokud nechces aby se ti to po... tak bys stejne mel updatnout

no a to zes to stahl je hezke ale mohls nam sem napsat teploty jednotlivych soucastek v pc ktere to snima ;-)

a pro tvuj posledni dotaz: win7loader (pro aktivaci win) - nesmi se stahovat genuine adventige tool jinak vsechny jine aktualizace v pohode vali, na vetrak to ale vliv nema protoze to ovlada na Win7 bios...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu