Seky Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Mám otazku a prosím odpovezte na to na co se ptám vetsina lidi to okeca milionem řečí a ja vube nevím co a jak ... Budu moct po flashnutí Xboxu využivat jeho služby jako je přehrávání Filmů muziky a jiných věcí ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 jo ................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Flashnutí na tyto funkce nemá žádný vliv . Pokud ale budeš chtít přehrávat filmy ve formátu .avi , tak by jsi si měl stáhnout z live kodeky dokud nemáš xbox flashlý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 toro a neni to jedno ? stejne jakmile se odpojim od live a pustim si avicko tak me to vyzve pro pripojeni k livu a stazeni kodeku... driv mi to xko nedelalo ... (v roce 2008) ale po NXE uz to po me chce bejt furt online pokud prehravam avicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Nevím proč ti to tak dělá , ale já jsem to teď pro jistotu zkusil znova ( na live připojenej nejsem - jen jsem si stáhnul kodeky už dříve ) , aby jsem nešířil bludy a film v .avi jsem normálně rovnou spustil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Seky
Mám otazku a prosím odpovezte na to na co se ptám vetsina lidi to okeca milionem řečí a ja vube nevím co a jak ...
Budu moct po flashnutí Xboxu využivat jeho služby jako je přehrávání Filmů muziky a jiných věcí ?
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.